Preacher sesong 3 kommer 25. juni på Viaplay

Del nyheten

Nok en gang vil Preacher stå for sommerunderholdning på Viaplay. 25. juni er AMC-serien tilbake med ferske episoder. 

Preacher er en vågal adapsjon av en populær tegneserie om den usedvanlige presten Jesse Custer, som blir besatt av noe som gir han uante krefter. Livet blir ytterligere komplisert når vampyren Cassidy blir hans gode venn.

I Norge er det Viaplay som har eksklusive rettigheter til førstegangsvisning, kun få timer etter amerikansk førstegangsvisning. 25. juni dukker sesongen opp med ukentlige episoder. 

Se også: Oversikt over kommende nye sesonger

Totalt blir det denne sesongen 10 episoder. Det er AMC, kanalen bak Breaking Bad og The Walking Dead, som viser serien i USA.

Tredje sesong baserer seg på Preacher-tegneserien Until the End of the World. Jesse vender hjem til Angelville, stedet han helst ønsker å unngå. Fortiden kommer tilbake for å hjemsøke han og han må håndtere kjenninger fra sin ungdomstid.

Fra premierekalender

2018man25jun09:00PremierePreacher sesong 3ViaplayTil Strim

Serienytts premierekalender gir deg oversikt over alt som kommer på TV og strømming i Norge.

Nye skuespillere

Flere nye skuespillere er klar for sesongen, enten i gjesteroller eller faste roller.

Betty Buckley (Supergirl, Split), Colin Cunningham (Falling Skies), Jeremy Childs (The Last Castle) og Liz McGeever (Star, Nashville) er nye skuespillere klar for sesong 3.

Buckley inntar rollen som «Gran’ma», en spirituell med mektige krefter, blant annet evnen å bringe folk tilbake fra de døde – for den rette prisen. Hun er Jesses eneste gjenlevende familie.

Childs spiller Jody, som er Gran’mas høyre hånd og en selv Jesse ikke klarer å slå i kamp. Cunningham spiller TC, en rollefigur som tar seg av Gran’ma.

Jeremy Childs i Preacher. Foto: AMC.

McGeever spiller Christine, en vakker kvinne som hater jobben og har større drømmer i livet. Hun lider for å beskytte sitt barn.

I tillegg har også Adam Crosadell og Prema Cruz sikret seg roller i serien.

Se også:

Annonse