Trailere til nye Fox-serier har blitt lagt ut på Fox sin Youtube-kanal. Her kan du se trailere til The Passage, Rel, The Cool Kids, Proven Innocent og retursesongen til Last Man Standing

Seriene er ventet å ha premiere i USA enten høsten 2018 eller vinteren 2018/2019. Serienytt vil informere så fort vi vet om de dukker opp på strømming eller TV i Norge.

 

The Passage

Serien er basert på den populære bok-trilogien til Justin Cronin. I bøkene går det galt når myndighetene tester et nytt virus. Resultatet blir en pandemi med vampyr-lignende effekter på de som bli smittet.

Les også: Fox satser på vampyr-serie

 

Annonse

Proven innocent

Advokaten Madeline Scott (Rachelle Lefevre) er fast bestemt på å få gjenåpnet saker hvor mennesker er utsatt for justismord.

https://www.youtube.com/watch?v=P3rpbxfJxec

 

Rel

Serien er løst basert på livet til seriens stjerne Lil Rel Howery. Hans livsfilosofi blir satt på prøve da han avslører at konen er utro. Han forsøker å stable livet på bena igjen etter skilsmissen.

 

The Cool Kids

Hverdagen til vennegjengen bestående av tre eldre menn i et pensjonat blir aldri den samme etter at en kvinnelig rebell (Vicki Lawrence) flytter inn.

 

Last Man Standing

Følg familiefaren Mike Baxter som kjemper for å opprettholde sin maskulinitet, mens hans liv i stigende grad, domineres av kvinner. Om dagen regjerer han på sin jobb i en friluftsbutikk, men hjemme er det hans kone og tre døtre, som bestemmer.

Serien ble opprinnelig kansellert i 2017 av ABC, men Fox valgte å bringe serien tilbake for premiere høsten 2018.

https://www.youtube.com/watch?v=sP-vqGmK5cE

 


For å gjøre deg klar for seriehøsten har vi sydd sammen Veiviseren: Seriehøsten 2018 som vil bli fylt opp mer mye nyttig innhold, nyheter og oversikter for høsten 2018.

Serienytt-abonnenter kan også få fullstendig oversikt over alle kommende serier i vår oversikt.