Trailere til nye Fox-serier har blitt lagt ut på Fox sin Youtube-kanal. Her kan du se trailere til The Passage, Rel, The Cool Kids, Proven Innocent og retursesongen til Last Man Standing

Seriene er ventet å ha premiere i USA enten høsten 2018 eller vinteren 2018/2019. Serienytt vil informere så fort vi vet om de dukker opp på strømming eller TV i Norge.

 

The Passage

Serien er basert på den populære bok-trilogien til Justin Cronin. I bøkene går det galt når myndighetene tester et nytt virus. Resultatet blir en pandemi med vampyr-lignende effekter på de som bli smittet.

Les også: Fox satser på vampyr-serie

 

Proven innocent

Advokaten Madeline Scott (Rachelle Lefevre) er fast bestemt på å få gjenåpnet saker hvor mennesker er utsatt for justismord.

 

Rel

Serien er løst basert på livet til seriens stjerne Lil Rel Howery. Hans livsfilosofi blir satt på prøve da han avslører at konen er utro. Han forsøker å stable livet på bena igjen etter skilsmissen.

 

The Cool Kids

Hverdagen til vennegjengen bestående av tre eldre menn i et pensjonat blir aldri den samme etter at en kvinnelig rebell (Vicki Lawrence) flytter inn.

 

Last Man Standing

Følg familiefaren Mike Baxter som kjemper for å opprettholde sin maskulinitet, mens hans liv i stigende grad, domineres av kvinner. Om dagen regjerer han på sin jobb i en friluftsbutikk, men hjemme er det hans kone og tre døtre, som bestemmer.

Serien ble opprinnelig kansellert i 2017 av ABC, men Fox valgte å bringe serien tilbake for premiere høsten 2018.

 


For å gjøre deg klar for seriehøsten har vi sydd sammen Veiviseren: Seriehøsten 2018 som vil bli fylt opp mer mye nyttig innhold, nyheter og oversikter for høsten 2018.

Serienytt-abonnenter kan også få fullstendig oversikt over alle kommende serier i vår oversikt.


 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here