The 100 er fornyet for sesong 6

Del nyheten

Den amerikanske TV-kanalen The CW blir ikke lei av den post-apokalyptiske serien The 100. Sesong 6 er bekreftet og forventes å bli sendt i USA i 2019. 

Det er ikke enkelt for norske The 100-fans etter at Discovery Networks valgte å droppe flere amerikanske serier, blant annet The 100. Derfor blir ikke sesong 5, som hadde USA-premiere i april, å finne på norsk TV. Trolig må seere vente til sesongen dukker opp på Netflix, noe som kan ta mange måneder.

Litt trøst er det at serien er fornyet. The CW, som står bak serien, har valgt å satse videre på de fleste av seriene sine. I USA utvider de til å sende serier også søndagskvelder, som har gitt plass i sendeskjemaet til flere serier enn før. Dermed var serien sikret videre liv, til tross for at seertallene ikke er det de en gang var for den populære serien.

Nettverket er ikke blant de fire største i USA og seriene kan ikke skilte med like mange seere som de mest populære seriene på CBS, NBC og Fox. Til gjengjeld er de trolig blant de mest populære seriene på blant annet Netflix og nyter stor popularitet verden over.

Netflix valgte å satse på sin egen post-apokalyptiske serie satt til Danmark. The Rain hadde premiere i vår og du kan lese Serienytts intervju med serieskaperne.

The CW står også bak serier som The Flash, Arrow, Legends of Tomorrow og Riverdale. De seriene er alle fornyet.

Sjekk gjerne ut vår oversikt over serier på Netflix som er fornyet.

Annonse
X
X
X