Kevin Can Wait og nykommeren 9JKL er kansellert av CBS

Del nyheten

CBS har valgt å ikke fortsette med komiseriene Kevin Can Wait og 9JKL

The Big Bang Theory-kanalen CBS har store krav til sine lattermaskiner, krav de to komiseriene ikke maktet å innfri. De er derfor kansellert. Kanalen har valgt å satse videre på Man With a Plan og Life in Pieces, mens de har de nye komiseriene Fam, Murphy Brown og Welcome to the Neighborhood på vei. Fra før er også Superior Donuts kansellert.

9JKL. Foto: CBS

Den nye komiserien 9JKLmaktet aldri å bli en seerfavoritt etter nærmere 9 millioner seere i premieren. Mark Feuerstein-serien blir dermed avspist med kun en sesong på kanalen.

Kevin Can Wait avsluttes etter to sesonger

For Kevin James er skuffelsen nok stor etter at The King of Queens-skuespillerens nye serie kun fikk to sesonger på kanalen. Kevin Can Wait forsøkte å skape et ekstra trøkk med å ta inn The King of Queens andre hovedrolleinnhaver Leah Remini i en fast rolle i sesong 2. Det ble rabalder ut av det da hennes inntreden medførte at Erinn Hayes, som spilte Kevins kone i sesong 1, ble skrevet ut av serien.

I Norge ble serien vist på Viaplay kort tid etter amerikansk førstegangsvisning. Den ble først vist på Viasat 4 fra høsten 2016.

Skuespillerne har uttrykt sin takk til fans og kolleger på Instagram.

https://www.instagram.com/p/BisvcAPhNPs/

https://www.instagram.com/p/BisvNKcAazi/

Kevin Can Wait handler om den pensjonerte politimannen Kevin (Kevin James) ser frem til en rolig pensjonisttilværelse. De planene må settes på vent da familiens behov og krevende økonomi krever at Kevin ikke kan ligge på latsiden. 

9JKL handler om skuespilleren Josh Roberts (Mark Feuerstein) opplever at serien han spiller i blir kansellert. Han flytter tilbake til New York og bor i leilighet 9K. Foreldrene hans bor i leilighet 9J og brorens familie bor i 9L. I et forsøk på å gjenskape kontakten med familien må Josh sette grenser. 

 


Mai er måneden hvor blant annet de store amerikanske nettverkene CBS, FOX, NBC og ABC avgjør hvilke serier de skal satse videre på for høstsesongen. Nye serier annonseres og etablerte serier blir enten fornyet eller kansellert for å gi plass til nye serier. Serienytt gir deg den komplette oversikt. 

Serienytt har samlet en stor oversikt over alle serier som avsluttes i 2018. Den oppdateres fortløpende. Du kan lese den her.

Abonnenter kan lese vår oversikt over alle nye amerikanske serier som kommer i 2018 her


 

Annonse