Kevin Can Wait

Kevin Can Wait gjennomgår store endringer før sesong 2. Leah Remini hentes inn og Erinn Hayes forlater serien.

Først kom nyheten om at Leah Remini, som var stjernen i King Of Queens sammen med Kevin James, fra neste sesong blir med på fast basis i den populære TV-serien. 

The King Of Queens
Leah Remini, her fra King Of Queens, får en fast rolle i Kevin Can Wait i sesong 2.

Hun dukket opp i en gjesterolle på slutten av sesong 1 som en politietterforsker og tidligere kollega av Kevin. CBS var så fornøyd med episodene at en ny kreativ kurs blir resultatet. Blant annet ved å hyre inn Remini fast. 

 

Hayes forlater serien

CBS fulgte opp med å kunngjøre at Erinn Hayes, som spiller konen Donna, forlater serien. Avgjørelsen skal være begrunnet i den ønskede nye kreative retningen til serien. 

Hayes har kommentert avskjedigelsen på twitter, hvor hun skriver det er trist å måtte forlate serien. 

Den 41 år gamle skuespilleren har vært aktiv siden 2001 og ble nominert for Emmy i 2016 i sjangeren kortfilm. Hun hadde også en fremtredende rolle i Guys With Kids.

Annonse

Hvorfor CBS ønsker å endre retning er ikke videre klart. Kevin Can Wait endte som nummer 1 på listen over nye komiserier, målt i seertall-rating.

Serien startet med over 10 millioner seere og en 2.58 Nielsen-rating i aldersgruppen 18-49 år, det stabiliserte seg på 6-8 millioner fra uke til uke. Men fra rundt episode 18 opplevde serien et mer markant fall, før de to avsluttende episodene med Leah Remini bremset nedgangen noe. 

Det var også CBS som i sin tid sendte King Of Queens, som gjennom 9 sesonger i snitt oppnådde 10-14 millioner seere for hver sesong. 

Leah Remini har siden årene i King Of Queens bemerket seg mest for sin anti-Scientologi kampanje, hun ga selv ut en bok om hvordan det var å forlate den religiøse praksisen.  

Kevin Can Wait er tilgjengelig på Viaplay. Den ble først sendt på Viasat 4.  

Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer