Man With A Plan er fornyet for sesong 3, Superior Donuts er kansellert

Del nyheten

Friends-stjernen Matt LeBlanc kan glede seg over at hans komiserie Man With a Plan får nok en sesong. CBS har valgt å fornye serien, mens de kansellerer Superior Donuts etter to sesonger. 

Årsaken til kanselleringen er sviktende seertall og ønske om å finne plass til nye serier i CBS sitt sendeskjema for høsten. Over 20 serier er blitt kansellert siden torsdag av ulike amerikanske TV-kanaler.

Begge seriene er tilgjengelig på TV 2 Sumo, som sender de fleste CBS-seriene i Norge.

Man With a Plan ble Matt LeBlancs nye serie etter at Episodes tok slutt. Når konen begynner i jobb må husets far (spilt av Matt LeBlanc) trå til og bruke mer tid på ungene. Det blir litt av en boblesprekker.

Superior Donuts er en komiserie basert på teaterstykket ved samme navn. Historien er satt til en liten lokal smultring-butikk i Chicago. Jermaine Fowler og Judd Hirsch har hovedrollene.


Mai er måneden hvor blant annet de store amerikanske nettverkene CBS, FOX, NBC og ABC avgjør hvilke serier de skal satse videre på for høstsesongen. Nye serier annonseres og etablerte serier blir enten fornyet eller kansellert for å gi plass til nye serier. Serienytt gir deg den komplette oversikt. 

Serienytt har samlet en stor oversikt over alle serier som avsluttes i 2018. Den oppdateres fortløpende. Du kan lese den her.

Abonnenter kan lese vår oversikt over alle nye amerikanske serier som kommer i 2018 her


 

Annonse