En måned etter premieren av Lost in Space har serien blitt fornyet av Netflix. 

Det var i 2015 at Netflix kunngjorde planene om en ny-versjon av det ikoniske familiedramaet som gikk på amerikansk fjernsyn på 60-tallet. Tre år senere serverte de seerne for en litt overraskende mørk og skummel utgave av serien, samtidig som Robinson-familiedramaet stod i sentrum.

Serien fikk grei kritikk med 69% på nettstedet Rottentomatoes, som summerer opp kritikernes dom. På IMDB står serien med 7.2 i snitt.

Strømmetjenesten har fortsatt til gode å si noe om skjebnen til sci-fi serien Altered Carbon, som hadde premiere i januar. Kanalen har nylig kansellert de nye seriene Everything Sucks! og Seven Seconds. For sci-fi fans var nok vårens tyngste nyhet at Syfy kansellerte Netflix-aktuelle The Expanse.

Handlingen i Lost in Space er satt til 30 år i fremtiden. Robinson-familien er strandet på en planet flere lysår unna og må samarbeide for å overkomme de mange dødelige truslene som lurer.

Annonse

Toby Stephens, Molly Parker, Maxwell Jenkins, Mina Sundwall, Taylor Russell, Ignacio Serricchio og Parker Posey har hovedrollene i serien. Sesong 2 sies å fokusere mer på ungdommene. 


Mai er måneden hvor blant annet de store amerikanske nettverkene CBS, FOX, NBC og ABC avgjør hvilke serier de skal satse videre på for høstsesongen. Nye serier annonseres og etablerte serier blir enten fornyet eller kansellert for å gi plass til nye serier. Serienytt gir deg den komplette oversikt. 

Serienytt har samlet en stor oversikt over alle serier som avsluttes i 2018. Den oppdateres fortløpende. Du kan lese den her.

Oversikt over amerikanske serier som kommer tilbake for 2018/2019-sesongen finner du her.

Abonnenter kan lese vår oversikt over alle nye amerikanske serier som kommer i 2018 her


 

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer