Annonse

Fox satser videre på animasjons-serier og har valgt å fornye Bob’s Burgers og Family Guy. The Simpsons ble fornyet alt i 2016 for ytterligere to sesonger. 

Nærmere 20 serier er kansellert av amerikanske kanaler de siste tre dagene og Fox har kanskje irritert på seg flest da de valgte å kansellere Lucifer og Brooklyn Nine-Nine (CBS reddet sistnevnte). De har også økset The Mick og Last Man On Earth, i tillegg til dramaseriene The Exorcist og The Brave.

To serier de ikke kvitter seg med er veteranseriene Bob’s Burgers og Family Guy.

Family Guy fornyes for sesong 17. Den handler om Griffin-familien som gir oss et satirisk perspektiv på amerikansk kultur. Den er også tilgjengelig på Viaplay gjennom Fox+-avtalen.  

Bob’s Burgers. Foto: Fox

Bob’s Burgers er fornyet for sesong 9. Serien handler om Bob og familien som driver en hamburger-forretning. Det er TV2 Humor som har vist de nyeste episodene av serien. Den er også tilgjengelig på Viaplay gjennom Fox+-avtalen.  

Annonse

Fox har også valgt å bringe tilbake den 2017-kansellerte Last Man Standing.


Mai er måneden hvor blant annet de store amerikanske nettverkene CBS, FOX, NBC og ABC avgjør hvilke serier de skal satse videre på for høstsesongen. Nye serier annonseres og etablerte serier blir enten fornyet eller kansellert for å gi plass til nye serier. Serienytt gir deg den komplette oversikt. 

Serienytt har samlet en stor oversikt over alle serier som avsluttes i 2018. Den oppdateres fortløpende. Du kan lese den her.

Abonnenter kan lese vår oversikt over alle nye amerikanske serier som kommer i 2018 her


 

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer