Nye sesonger av The Flash, Once Upon a Time og The 100 lar vente på seg

Del nyheten

Tre populære innkjøpte serier på Discovery-nettverket glimter med sitt fravær i vår. Det ser ut til at fans av The 100, The Flash og Once Upon a Time må smøre seg med tålmodighet, for Discovery-nettverket har fortsatt ikke avgjort når seriene blir å se på norsk TV. 

Oppdatert: Discovery-nettverket har valgt å ikke satse videre på seriene. Nye episoder blir derfor ikke å finne på TVNorge-kanalene.

Vi får jevnlig spørsmål rundt når det kommer nye episoder av de tre seriene, det er i Norge Discovery-nettverket (som består av blant annet TVNorge, FEM og MAX) som sitter på rettighetene til de nyeste episodene. Eldre sesonger er tilgjengelig på ulike strømmetjenester som Netflix (The Flash og The 100) og Viaplay (Once Upon a Time). Discovery kan fortsatt ikke si noe om når serienes nyeste episoder vil bli sendt.

 

Når kommer sesong 5 av The 100 på FEM?

For The 100 har femte sesong enda ikke blitt sendt i USA, der blir episoder sendt ukentlig fra 24. april. I 2017 lå FEM rundt to måneder bak, sesong 4 ble sendt fra 26. april.

Det blir nok tidligst sommeren 2018 norske seere kan se de nyeste episodene av den post-apokalyptiske dramaserien.

 

Når kommer sesong 4 av The Flash og sesong 6 av Once Upon a Time?

Situasjonen er en annen for sesong 4 av The Flash og sesong 6 av Once Upon a Time. Der ligger Discovery-nettverket alt rundt et halvt år bak USA-sendetid. Once Upon a Time er i siste og avsluttende sesong og sendes på ABC.

Once Upon a Time, sesong 6
Once Upon a Time er inne i sin siste sesong. Foto: ABC.

Selv om det har gått måneder er serien ikke satt opp i april eller mai, Discovery kan ikke gi noe nærmere informasjon om når vi eventuelt kan se de nyeste episodene.

The Flash er en The CW-serie og den eksisterer i samme univers som seriene Legends of Tomorrow, Supergirl og Arrow. De tre seriene er spredt rundt på henholdsvis Netflix, HBO Nordic og TV 2 Sumo, som alle sender nye episoder rimelig tett opp mot amerikansk sendeskjema. Tidligere sesonger har blitt sendt langt tidligere på MAX, henholdsvis i november 2016 (sesong 2) og januar 2017 (sesong 3).

The Flash kom på 10. plass på Serienytts serieliste for februar, en liste komponert over målt interesse. Foto: The CW.

Pressekontakt i Discovery kan dessverre ikke si noe mer om når de tre seriene dukker opp på kanalene.

– Dette landskapet er i endring, og vi prøver oss litt frem digitalt både for internasjonale serier og eksklusivt norsk innhold, får Serienytt til svar på spørsmål om hvorfor seriene lar vente på seg. 

På vår serieliste for februar var alle de tre seriene representert, til tross for at nye sesonger enda ikke er å se på norsk fjernsyn.

For å holde deg oppdatert på hva som kommer kan du følge med i Serienytts premierekalender. Du kan også søke opp seriene i vårt seriesøk for å se sjekke siste nytt om premieredato.

Annonse