Oversikt: Påskekrim på TV i 2018

Annonse

Her finner du oversikt over årets påskekrimmer på norsk TV.

Det blir for det meste britisk krim i år, men en svensk serie har også funnet veien til en av kanalene.

Oversikten vår oppdateres automatisk og hentes ut fra vår populære premierekalender.

I år satser NRK for det meste på etablerte serier. Vera sesong 8 er satt opp fra søndag 25. mars, men det blir kun en episode i påsken (Oppdatert: De resterende episodene sendes lørdag 31.3, søndag 1.4 og mandag 2.4). For Shetland blir det en hel sesong i løpet av påsken. Det blir to episoder fra sesong 4 hver dag fra mandag 26. mars.

Anmeldelse: Shetland sesong 4 tar for seg høyreekstremisme i Norge

Oversikt: Påskekrim på TV i 2018
Påskekrim på TV i 2018 består blant annet av Den döende detektiven. Foto: SVT.

Fra fredag 30. mars er det den svenske krimserien Den døde detektiven som tar over stafett-pinnen på statskanalen. I tillegg har NRK satt opp miniseren Vikaren (The Replacement) på strømmetjenesten sin NRK TV fra torsdag morgen.

For barn blir det nok en gang tid for Superkrim på NRK Super.

For TV 2 handler det også om britisk krim. Den etterlengtede oppfølgeren til Top of the Lake sendes fra 26. mars. Top of the Lake: China Girl har alt hatt premiere på strømmetjenesten TV 2 Sumo, men for de som vil se den på «gamlemåten» vises det to episoder per dag mandag, tirsdag og onsdag i påsken.

Anmeldelse: Top of the Lake: China Girl er en skuffende oppfølger.

Fra torsdag overtar Innocent, to episoder sendes den kvelden og fredagskvelden.

Du kan lese mer om seriene ved å trykke på den respektive serien i oversikten under.

Sjekk også ut vår oversikt over anbefalte krimserier her. 

mars, 2018

Sjekk vår premierekalender for flere premierer. 

6 KOMMENTARER

 1. Jeg spurte NRK om dette, og de svarte:
  «Forklaringen er at vi slo sammen piloten og den første sesongen og kalte alt for sesong 1, mens BBC kalte piloten for s. 1 og den første sesongen for s. 2. Slik at vår s. 1 ble deres s.2, vår s. 2 ble deres s. 3 og vår s. 3 er deres s. 4.»

  • Hei Kaare! Ja, det stemmer – NRK fant ut av det da vi tok kontakt etter tips fra observante lesere. Derfor har vi også rettet opp i kalenderen så det nå står sesong 4, slik at vi følger BBC-merkingen.

   Ønsker deg forøvrig en god påske!

   Mvh,
   Vidar
   Serienytt.no

 2. Det er vel feil at Vera bare sendes 1 gang i påsken? I følge dem selv sendes det både påskeaften,1påskedag & 2 påskedag.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

AnnonseDisney-annonse
Annonse
X
X
X