HBO Nordic tilbyr nye og returnerende serier for enhver smak i mars måned.

Normalt har mars gjerne vært en rolig måned på seriefronten, men den tid er for alvor forbi. Som vi alt har sett hos blant annet Netflix og Viaplay er det en rekke nye serier som melder sin ankomst. Ikke nok med det, flere etablerte serier er tilbake med nye sesonger.

HBO Nordic er for alvor med på den seriefesten i april, for de tilbyr en håndfull nye spennende serier i tillegg til at et par av de etablerte favorittene er tilbake.

Les også: Oversikt over ALLE serier på strømmetjenestene.

 

Annonse

Sett av 26. mars

Av nærmere dusinet premiere faller hele fire av de på samme dag. 26. mars er det klart for ny sesong av Billions, det blir solid spenningsdrama i Trust og lattermusklene skal trimmes med sesong 5 av Silicon Valley og den nye komiserien Barry.

Samtlige serier er vi spente på. Silicon Valley og Billions har alt opparbeidet seg en velfortjent tilhengerskare og vi krysser fingrene for at seriene bygger videre på det som har vært. Barry beskrives som en svart komedie. Det er HBO som står bak serien, som handler om en leiemorder som ender opp på skuespillerkurs.

Trust er av det mer seriøse slaget og baserer seg på en sann hendelse. Her følger vi Getty-familien etter at en av arvingene blir kidnappet. Bestefaren, en av verdens rikeste menn, akter ikke å betale løsesummen som kreves. Den erfarne ringreven Donald Sutherland har hovedrollen.

Dette er for øvrig samme historie som filmen All the Money in the World baserte seg på. Den filmen kom mot slutten av 2017 og fikk mye omtale etter at Kevin Spacey brått ble erstattet med Christopher Plummer etter metoo-skandalen.

En god historie kan heldigvis gjerne fortelles flere ganger og det lover godt at det er FX Networks som står bak Trust. Dette er kanalen bak serier som Fargo, Justified og Legion, det er sjeldent de skuffer.

 

Sci-fi drama om Supermanns forfedre

HBO Nordic har også et par andre spennende innkjøp å friste med. Krypton er satt til Supermanns hjemplanet et par generasjoner før superhelten ble født. Serien har vært under utvikling et par år og har ikke bare vært positivt mottatt av superhelt-fans, for selv de begynner å bli litt lei alle seriene og filmene som produseres i sjangeren. Det som er spennende med prosjektet er at det er kanalen Syfy som står bak.

Krypton sesong 1. Foto: HBO Nordic
Krypton sesong 1. Foto: HBO Nordic

De siste årene har de fått orden på science fiction-sakene sine og levert solide serier som The Magicians og The Expanse. Kanalen har truffet godt, spesielt for demografien «unge voksne». I Krypton loves vi science fiction-fokus med den store trusselen Brainiac – en kunstig intelligens – som antagonist. Dette kan – hvis gjort riktig – tiltale fans av alt fra Battlestar Galactica til Star Trek: The Next Generaion. På kalendersiden for serien kan du sjekke flere trailere for serien.

Det blir også krim og thriller-tilbud med tredje sesong av kritiker-favoritten American Crime. I tillegg ser den innkjøpte tyske thrilleren Bad Banks spennende ut. HBO Nordic har gjort en godt jobb med å kjøpe inn kvalitets-spenning som ikke er engelskspråklig, blant annet med serier som 1992 og Gomorrah. Kan Bad Banks bli med i den klubben?

https://www.youtube.com/watch?v=TuvV6De9X_w

Det blir også drama på menyen med ny sesong av The Good Fight og The Arrangement, i tillegg til sesong 4 av brasilianske O Negócio.

 

Oversikt: Dette kommer på HBO Nordic i mars 2018

Serier:

mars, 2018

 

Programmer:

mars, 2018

 

Filmer:

mars, 2018

 

Øvrige oversikter

Du kan sjekke HBO Nordic-kalenderen for flere premierer,.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer