Marvel's Jessica Jones sesong 2
Marvel's Jessica Jones sesong 2
Annonse

Gjør deg klar for å scrolle, for det mangler ikke på premierer på Netflix i mars. 

Netflix bruker i år rundt 8 millarder dollar på innhold og satser nå for alvor på at 50% innhold skal være egenprodusert. Det betyr stadig flere nye serier og sesonger, som igjen betyr en økende utfordring for hvermansen å få oversikt. Vi håper her vi kan hjelpe litt på vei!

Her er litt informasjon om de mest fremtredende seriene, i tillegg finner du liste over alt innhold nederst i artikkelen. Den er hentet fra vår populære premierekalender.

Nye serier og filmer legges til fortløpende.

 

Annonse

For barn og ungdom

Reboot - The Guardian Code sesong 1
Reboot – The Guardian Code sesong 1. Foto: Netflix

Nær halvparten av serietilbudet til Netflix er rettet mot barn og ungdom, strømmetjenesten fortsetter med mye nytt her også i mars.

Reboot: The Guardian Code, som er en ny actionpreget ungdomserie fra Canada, kommer 30. mars. I tillegg kommer det nye sesonger av Voltron: The Legendary Defender, Trolls: The Beat Goes On, Dinotrux Supercharged og Spirit Riding Free.

Det kan nok også være verdt å sjekke ut de to sesongene av The Little Prince, som er en fransk serie som strømmetjenesten alt har laget en filmversjon av.

 

Nye sesonger av Netflix-serier

Superheltserien Marvel’s Jessica Jones fortsetter endelig historien om den humørsyke privatetterforskeren. Det er et par år siden forrige sesong, selv om vi fikk møte på henne i ensemble-serien The Defenders i fjor.

A Series of Unfortunate Events var en av fjorårets beste nykommere og vi i Serienytt gleder oss stort til ny sesong. Om du blant de mange som har forelsket seg i seriens humor er det bare til å sette av datoen 30. mars.

A Series Of Unfotrunate Events sesong 2. Foto: Netflix

Det blir seriens nest siste sesong, for det er bekreftet at det settes sluttstrek ved tredje sesong. Begrunnelsen for det er ikke mer dramatisk enn at serien da har tatt for seg alle bøkene serien er basert på.

En annen Netflix-serie som avsluttes er Love. Sesong 3 av det romantiske dramaet kommer 9. mars og blir med det avslutning på serien. Netflix kunngjorde tidligere i år at de ikke akter å satse videre på serien, den blir dermed en av en rekke Netflix-serier som har blitt kansellert det siste året.

Santa Clarita Diet Sesong 2
Santa Clarita Diet Sesong 2. Foto: Netflix

Det blir også mer grotesk svart humor med ny sesong av Santa Clarita Diet. Serien er tilbake 23. mars.

 

Flere nye serier

Av nyere serier Netflix kan tilby er det amerikanske dramaet Alex & Katie og den brasilianske politiske dramaet O Mecanismo. Begge seriene er Netflix-originaler.

Alexa & Katie
Alexa & Katie. Foto: Netflix

Vi er også spent på den nye ungdomsserien On My Block som kommer 16. mars. Netflix har hatt et par gode nye serier i denne sjangeren de siste månedene, med henholdsvis Everything Sucks! og Atypical.

Det er også kjøpt inn britisk krim fra BBC med seriene Requiem og Collateral.

Du kan finne ut mer om de seriene, stand-up spesialer og flere filmer i oversikten under.

 

Dette kommer på Netflix i mars 2018

Flere serier og filmer, spesielt innkjøpte serier, blir lagt til så fort vi får informasjon fra Netflix.

 

Nye serier og sesonger

mars, 2018

 

Filmpremierer

mars, 2018

 

Øvrige serier

mars, 2018

 

Øvrige filmer

mars, 2018

 

Stand-up

mars, 2018

 

Dokumentarer

mars, 2018

 

Se også:

Annonse