Oversikt: Dette er nytt på Viaplay i mars 2018

Scrubs-stjernen Zach Braff er tilbake i en ny komiserie, ny sesong av Mozart in the Jungle og en rekke storfilmer. Her er oversikten over hva Viaplay skal friste med i mars.

To nye amerikanske komiserier

Viaplay er blitt tjenesten for populære innkjøpte amerikanske serier som Lethal Weapon og The Blacklist. I mars kommer to nye tillegg: Zach Braff-serien Alex, Inc. og komiserien LA to Vegas.

I Alex, Inc. følger vi Alez Schuman, en journalist og far som sier opp jobben for å starte et eget selskap. Serien er inspirert av podcasten StartUp. Scrubs-stjernen Zach Braff har hovedrollen. Det er første hovedrolle i en serie skuespilleren har påtatt seg siden serien tok slutt i 2010. Serien sendes få timer etter USA-premieren.

LA to Vegas er også en ny amerikansk serie, men Viaplay sender den ikke tett opp mot USA-sendetidspunkt. Serien hadde premiere i januar i USA. Dylan McDermot har hovedrollen i serien om besetningen på et rutefly som flyr ruten mellom Los Angeles og Las Vegas. Peter Stormare, Nathan Lee Graham og Olivia Macklin har øvrige roller.

Ny sesong av Mozart in the Jungle

Amazon-serien Mozart in the Jungle er en Serienytt-favoritt som har sanket inn flere priser. Det er likevel ikke blant de mest sette seriene. Den romantiske komiserien kommer først på Viaplay, de kjøpte rettighetene fra Amazon før strømmetjenesten bestemte seg for å satse i Norge og resten av verden.

Sesongen sendes ikke innen et døgn etter USA-sendetid, men sesongen er likevel rimelig fersk. I USA kom den 16. februar.

Secret and Lies sesong 1.

I tillegg til de nye seriene er det også en god del litt eldre serier og sesonger som medler sin ankomst. Star er en musikal som hadde premiere i USA i 2016. The Catch og Secret and Lies er også nye tillegg, mens sesong 12 av den avsluttede serien Bones også kommer.

Av storfilmer er det The Fate of the Furious, Spider-Man Homecoming og Get Out som er blant trekkplasterne på Viaplay. På kjøpetjenesten Viaplay Store kommer blant annet Justice League og Flatliners.

Full oversikt finner du under. Den oppdateres fortløpende.

Dette kommer på Viaplay i mars 2018

Se også:

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Følg oss

Annonse
X
X