Legion-trailer lover fortsatt forvirring

Sesong 2 av Legion er tilbake på Fox 5. april.

Annonse

Suerperheltserien Legion er tilbake på Fox i april. Nå har første trailer ankommet. 

Legion var en av de mest bisarre seriene i 2017, kanskje bare overgått av Twin Peaks-returen. Historien om den mektige mutanten Haller, som i tidlig alder blir diagnostisert med Schizofreni. Serien mottok hyllest fra kritikere, som fremhevet blant annet original cinematografi og en krevende handling. Historien skal foregå i samme univers som X-Men filmene, men tilknyttingen er noe diffus.

Den første traileren er nå ankommet, som indikerer at sesong 2 akter å fortsette i samme fotspor.

Det har de siste ukene også kommet flere små promo-klipp på FX Networks, den amerikanske kanalen som står bak serien. Du kan se flere her:

Serieskaper Noah Hawley har for øvrig hatt nevnte Twin Peaks som en inspirasjonskilde. Han står fra før bak kritikerfavoritten Fargo. I hovedrollene er kjenninger som Dan Stevens (Downton Abbey), Audrey Plaza (Parks and Recreation) og Jean Smart (Frasier, 24).

 

Sesong 2 kommer først på Fox

I Norge er det Fox som viser seriens ferskeste episoder, før de så dukker opp på Viaplay noen måneder senere. Sesong 1 kan sees på Viaplay nå. Sesong 2 har premiere på Fox 5. april.

Du kan lese Serienytts anmeldelse av sesong 1 om du er nysgjerrig på serien. Vi har også intervjuet Jean Smart, som har en fremtredende rolle i serien.

Hvis du er nysgjerrig på flere premieredatoer kan du sjekke ut vår premierekalender.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse
X
X
X