Annonse

Swedish Dicks sesong 2 er klar for tjenesten 25. desember. Den første smakebiten fra den nye sesongen er også klar. 

Swedish Dicks var Viaplays første originalproduksjon da den kom høsten 2016. I hovedrollene finner vi Peter Stormare og Johan Glans, som inntar den noe uortodokse duoen av privatetterforskere i Los Angeles.

Vi intervjuet Swedish Dicks-kvinnene:  – Serien handler om outsidere

I USA sendes serien på Pop-nettverket etter at serien ble solgt til Lionsgate TV.

 

Annonse

Flere kjentfolk på plass

I første sesong dukket Hollywood-stjernen Keanu Reeves opp i en gjesterolle, han vil fortsatt være med når serien er tilbake med ny sesong på Viaplay 25. desember.

Med seg får han en håndfull skuespillere som bør være godt kjent for det norske publikum.

Justin Chambers i Swedish Dicks. Foto: Viaplay

Grey’s Anatomy-stjernen Justin Chambers er en av bare fire skuespillere som har vært med i samtlige av seriens episoder. Det har ikke vært særlig annet skuespilleren har vært å se i siden 2005, men i Swedish Dicks får vi mulighet til å se han som noe annet enn doktor Alex Karev når han dukke opp i rollen som Graham.

 

«I see swedish people»….

I tillegg får vi sett mer av barnestjernen Haley Joel Osment, som ble foreviget som gutten som så døde mennesker i The Sixth Sense, en rolle han ble Oscar-nominert for som 10-åring.

Haley Joel Osmen (i midten) sammen med Peter Stormare og Johan Glans i Swedish Dicks. Foto: Viaplay.

Han har også hatt roller i filmer som Forrest Gump, A.I. Artificial Intelligence og Pay It Forward. Han spilte nylig noen episoder av HBO-serien Silicon Valley og har en rolle i kommende sesong av The X-Files.

Småharry lek: Vår anmeldelse av sesong 1

Lori Petty fra Orange Is The New Black dukker også opp, mens Traci Lords fortsetter i gjesterollen fra sesong 1.


Annonse:
Her kan du se Swedish Dicks


De to første episodene sendes 25. desember, deretter blir det en ukentlig episode før sesongavslutningen 10. januar. Sesong 2 består av totalt 10 episoder.

Annonse