Oppdatert The Sinner likevel ikke til norske Netflix

Del nyheten

USA Networks kritikerroste serie The Sinner kommer på Netflix. Serien har Jessica Biel og Bill Pullman i hovedrollene. 

Oppdatert: Serien er likevel ikke tilgjengelig til Norske Netflix, men er tilgjengelig i andre land. Netflix Norge har ingen informasjon i skrivende stund for når vi kan vente oss serien. 

Opprinnelig artikkel:

USA Network står bak serier som Suits og Mr. Robot. Miniserien The Sinner er en av årets største nye hit-serier i USA, Netflix har sikret seg de globale rettighetene.

Premieredato 7. november – uten forvarsel

Det er gode dager for Netflix, som til tross for House Of Cards-kontroversene rundt Kevin Spacey, kan glede seg over suksesser som Mindhunter og Stranger Things sesong 2. Serier det har vært mye PR rundt.

I skyggen av de seriene dukker nå The Sinner opp, satt opp på Netflix sin offisielle kalender med premieredato 7. november. Vi har ikke mottatt noen forvarsel om at tjenesten har sikret seg serien, men det er heller ikke uvanlig.

Flere nye serier og sesonger: Dette kommer på Netflix i November 2017

Et lite forbehold tar vi uansett, da vi blant annet tidligere har bommet på nyversjonen av Dynastiet som ble oppgitt å komme på tjenesten – men i Norge fortsatt glimrer med sitt fravær (den er tilgjengelig i de fleste andre land).

Jessica Biel i hovedrollen

Krim-thriller med blant annet Jessica Biel (7th Heaven) og Bill Pullman (Independence Day) i fremtredende roller.

Jessica Biel spiller Cora Tannetti, en ung mor som plutselig går til angrep på en fremmed en dag på stranden. Hun aner ikke hvorfor hun begikk ugjerningen og en etterforsker forsøker å komme seg til bunns i mysteriet.

Serien virker å passe ypperlig for fans av Mindhunter. Den oppnådde imponerende 94% på Rottentomatoes, nettstedet som summerer opp mottagelsen serier og filmer får blant kritikere.

Du finner flere premieredatoer i vår Premierekalender

Annonse