Gomorrah
Annonse

Tredje sesong av det italienske mafiaserien Gomorrah kommer på HBO Nordic 18. november. 

Det manglet ikke på positiv omtale da Gomorrah ankom HBO Nordic i 2015. Den italienske mafiaserien er nok en serie som havner litt i skyggen av mye annet, men er en vi jevnlig anbefaler her på Serienytt.

https://www.youtube.com/watch?v=G-IZvPS9cEw

Nå er premieredato for tredje sesong satt. 18. november, under et døgn etter at Sky Italia sender sesongen. Da blir det endelig klart for mer spenning når kampen om kontroll over Napoli fortsetter med en ny aktør som har meldt sin ankomst. Det har oppstått et maktvakum som medfører en ytterligere eskalering av situasjonen.

Få mer informasjon på kalendersiden: Alt om Gomorrah sesong 3

Annonse

Knalltøff konkurranse

Det blir ingen enkel kamp om seerne for den italienske serien, som blant annet kommer samme uke som to nye Netflix-serier. Sesongen ankommer samme helg som Netflix slipper Marvel’s The Punisher, som ventelig vil stjele mye oppmerksomhet. Noen dager senere følger også westernserien Godless og sesong 2 av Glitch på Netflix, mens HBO selv kan skilte Marvel’s Runaways. Måneden avsluttes med ny sesong av Vikings på HBO Nordic.

Vi har alt sjekket ut Godless og Marvel’s The Punisher og kommer med anmeldelser av de seriene, det kan trygt sies at november blir en actionfylt måned når HBO Nordic nå supplerer med Gomorrah.

Marvel's The Punisher
Tredje sesong av Gomorrah kommer en dag etter Marvel’s The Punisher ankommer Netflix.

Sjekk ut Premierekalenderen for mer informasjon. Abonnenter kan sjekke ut full liste av nye serier og sesonger i Premiumkalenderen.

Annonse