Marvel’s Runaways kommer på HBO Nordic

Tjenesten har sikret seg superheltserien fra Hulu, kanalen bak The Handmaid's Tale og The Path.

Annonse

Superheltfans får nå nok en serie å finne plass til i det som sikkert er en overfylt kalender. Marvel’s Runaways kommer på HBO Nordic 22. november

Det er Hulu, som HBO Nordic alt har en håndfull serier fra (The Handmaid’s Tale, The Path) som står bak serien satt til samme univers som de mange Marvel-filmene og seriene.

Serien er basert på et tegneserieblad som kom i 2003. Det var tidligere planlagt en film som ble skrinlagt. Josh Schwartz og Stephanie Savage står bak serien (The O.C., Gossip Girl).

Runaways
Marvel’s Runaways er basert på dette tegneseriebladet fra 2003.

I Marvel’s Runaways følger vi en gruppe tenåringer som oppdager at foreldrene er del av et ondskapsfullt nettverk kalt «The Pride». De tar opp kampen mot foreldrene og oppdager etter hvert at de også har overnaturlige evner.

Les også: De nye seriene vi ser frem til høsten 2017

Skuespillere i Marvel’s Runaways er Rhenzy Feliz som Alex Wilder, Lyrica Okano som Nico Minoru, Virginia Gardner som Karolina Dean, Ariela Barer som Gert Yorkes, Gregg Sulkin som Chase Stein og Allegra Acosta som Molly Hernandez.

Sesong 1 består av totalt 10 episoder.

Flere Marvel-serier på vei

Vi har alt flere Marvel-serier, de fleste på Netflix (blant annet Marvel’s Daredevil og Marvel’s Jessica Jones), i tillegg har ABC Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. som Viaplay tidvis har her hjemme.

HBO Nordic har fra før Marvel’s Inhumans, som kom i oktober. Den serien er ansett som en av de største kalkunene fra de siste årene, men det forventes at Hulu har gjort en betydelig bedre jobb med Marvel’s Runaways. I tillegg har HBO Nordic Supergirl, men den serien tilhører DCs superheltunivers og har ingenting med Marvel å gjøre.

I november er også Marvel’s The Punisher på plass på Netflix. I tillegg er Marvel’s Cloak & Dagger og Marvel’s New Warriors under utvikling for amerikanske Freeform. De seriene kommer i 2018, men det er fortsatt uavklart hvor de ender opp i Norge.

Du kan sjekke vår Premierekalender eller HBO Nordic-kalender for flere premierer. Der kan du også sette deg opp på varsling, så får du melding rett i innboksen når nye serier og sesonger er på vei.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse
X
X
X