november, 2017

2017lør18nov00:01PremiereGomorrah sesong 3HBO Nordic00:01 Sjanger:Drama,Spenning

Detaljer

Her finner du premieredato og informasjon for Gomorrah sesong 3 på HBO Nordic. 

 

Sesongbeskrivelse fra HBO Nordic:

Gomorrah er blitt solgt til distributører i over 130 land, blant disse Sundance Channel i USA. Stefano Sollima er showrunner og regissør av den kritikerroste serien basert på Roberto Savianos internasjonale bestselger om den napolitanske mafiaen. Gomorrah slo seerrekorder i Italia da første sesong ble vist i 2014, og var den mest sette premieren på Sky i England som første fremmedspråklige serie på kanalen. Variety hevdet serien satte en «ny standard for italiensk tv-fiksjon», Wall Street Journal kaller serien «Italias mest suksessfulle tv-serieeksport noensinne» og The Guardian kalte den «spektakulær og slående».

Tredje sesong av Gomorrah er regissert av Francesca Comencini og Claudio Cupellini, og skrevet av Leonardo Fasoli, Maddalena Ravagli og Ludovica Rampoldi. I rollene finner vi, i tillegg til hovedrolleinnhevare Marco D’Amore (Ciro di Marzio) og Salvatore Esposito (Genny Savastano), Cristiana Dell’Anna (Patrizia) og Cristina Donadio (Scianèl). To nye skuespillere dukker opp i sesong 3; Arturo Muselli som Enzo, overhodet av en ny organisasjon som forsøker å få kontroll i sentrum av Napoli, og Loris De Luna som Valerio, en ung mann fra Napolis sosietetskretser som fascineres av Napolis mørke underverden.

Den nye sesongen fortsetter der andre sesong sluttet. Pietro (Fortunato Cerlino) ble nylig drept og har etterlatt et maktvakuum i sitt sted. Ciro har fått sin hevn, men har med det mistet sine drømmer og sin familie. Genny har fått herredømme over både Roma og nordlige Napoli etter sin fars død, men må finne ut hvordan han skal klare å kontrollere begge områdene. De som ønsker å ta over imperiet bygget opp av Pietro Savastano må ikke bare nedkjempe fortidens fiender, men finne ut hvordan de kan snu disse til å bli fremtidige allierte.

Tidspunkt

(Lørdag) 00:01

Kanal/tjeneste

HBO Nordic

www.hbonordic.com

X
X
X