Dette er nytt på NRK-kanalene i desember 2017

Del nyheten

En håndfull julekalendere og en ny britisk krimserie er noe av innholdet NRK tilbyr seerne i desember. Her er oversikten. 

 

Ny britisk krimserie

Statskanalen har en ny BBC-serie. Miniserien In The Dark (Mørke Hemmeligheter) ble sendt på BBC One i 2016. Over fire episoder følger vi detektiven Helen Weeks, som etterforsker en sak som involverer mannen til en barndomsvenn. Serien fikk god mottagelse av britiske kritikere.

Noen ny norsk julekalender har ikke kanalen i år, etter fjorårets suksesserie Snøfall. Det blir gjensyn med Jul I Svingen, i tillegg til svenske Emblas Saga og danske Tidsreisen. De tre julekalenderne sendes på NRK Super.

På programfronten blir det blant annet ny sesong av Innafor, i tillegg til Julemorgen.

Oversikten under oppdateres fortløpende. 

 

Dette kommer på NRK-kanalene i november

desember, 2017

 

 

Øvrige oversikter

Annonse
X
X
X