Dette kommer på Netflix i desember 2017

Annonse

Vi gir deg oversikt over alt av nye og eldre serier, filmer, programmer og stand-ups som kommer på Netflix i desember!

I sedvanlig stil serverer vi en så komplett oversikt som mulig for hva du kan vente deg på Netflix. Nederst i artikkelen finner du listen, hvor du kan klikke deg videre for å se trailere og mer informasjon.

Obs! Oversikten oppdateres fortløpende, nye premieredatoer kan bli gjort kjent på få dagers varsel. 

La oss se litt på høydepunktene:

 

Nye serier: Tysk thriller og dokumentarserie fra Errol Morris

Dark sesong 1

To barn forsvinner i en liten by i Tyskland. Det er utgangspunktet for det Netflix beskriver som en «familiesaga med en overnaturlig vri». Den tyske serien Dark har totalt 10 episoder, som alle kommer 1. desember.

Netflix kommer også med en ny dokumentarserie. Wormwood, som kommer fra ingen ringere enn Errol Morris. I serien utforskes en manns 60 år lange søken etter sannheten bak farens død.

Wormwood kommer 15. desember.

Netflix har også sikret seg rettighetene til The Indian Detective, en Canadisk komidrama fra CTV. Det er Russel Peters som har hovedrollen som Doug D’Mello.

 

The Crown er tilbake

Månedens høydepunkt er andre sesong av den kritikerroste dramaserien The Crown. Livet til den britiske kongefamilien utforskes nå et tiår senere enn første sesong, i det dronningen og hennes utkårede må håndtere internasjonale kriser samtidig som problemer i hjemmet.

Dette er for øvrig siste sesong med Claire Foy og Matt Smith i hovedrollene. I sesong 3 er det Olivia Colman som overtar rollen som dronning Elizabeth.

Nye sesonger av Netflix-originalene Easy, All Hail King Julien, Trollhunters, Ultimate Beastmasters, Bill Nye Saves The World og Las Chicas Del Cable kommer også. Andre del av Fuller House sesong 3 dukker også opp mot slutten av desember.

Travelers er tilbake med sesong 2.

I tillegg er det klart for sesong 2 av den innkjøpte serien Travelers, som tar for seg tidsreiser. Det er for øvrig ikke eneste serie på Netflix som tar for seg temaet, da de også har sikret seg sesong 1 av godbiten Timeless (Om den serien gir mersmak kan du for øvrig se kommende sesong som ferskvare hos Viaplay, som viser serien kort tid etter USA-premiere).

 

Storfilm med Will Smith

Bright
Bright. Foto: Netflix

Et av årets høydepunkt er Bright, storfilmen med blockbuster-kongen Will Smith. Filmen, som kommer i UHD, er regissert av David Ayer (Suicide Squad) og tar for seg en verden hvor alver og orker er del av hverdagen. Will Smith spiller en politimann som får en ny partner i orken Jakoby, spilt av Joel Edgerton. Andre fremtredende skuespillere er Noomi Rapace og Lucy Fry.

Les også: Første trailer til Bright med Will Smith

Netflix har også en lovende julekomedie på lur med El Camino Christmas, som har en rekke kjente skuespillere fra ulike TV-serier. Luke Grimes har hovedrollen som en uheldig kar som forsøker å finne faren sin.

Her har blant annet Jessica Alba, Vincent D’Onofrio, Kurtwood Smith og Tim Allen ulike roller.

Det kommer også en rekke klassikere på tjenesten, som Gudfaren-filmene, 2001: A Space Odyssey, Eternal Sunshine Of The Spotless Mind og Trainspotting.

 

Dette kommer på Netflix i desember 2017

Flere serier og filmer, spesielt innkjøpte serier, blir lagt til etter hvert som Netflix informerer om de. 

Nye serier og sesonger

desember, 2017

 

Filmpremierer

desember, 2017

 

Øvrige serier

desember, 2017

 

Øvrige filmer

desember, 2017

 

Stand-up

desember, 2017

 

Dokumentarer

desember, 2017

 

Se også:

Ønsker du varsler på e-post når nye premieredatoer blir klar? Meld deg på under!

[evo_subscribe_btn btn_txt=»Meld deg opp på e-post varsling» ]

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse
X
X
X