Peter Stormare og Johan Glans er tilbake i Swedish Dicks, i tillegg melder en ny serie fra Castle-stjernen sin ankomst. Her er oversikten over alt Viaplay byr på i desember. 

Vi gir deg komplett oversikt som mulig for hva du kan vente deg på Viaplay og Viaplay Store. Nederst i artikkelen finner du listen, hvor du kan klikke deg videre for å se trailere og mer informasjon.

Obs! Oversikten oppdateres fortløpende, nye premièredatoer kan bli gjort kjent på få dagers varsel.

 

Livet som ulovlig innvandrer

Swedish Dicks var Viaplays første originalserie og er også en av tjenestens mest populære. Serienytt var nylig i Stockholm, hvor vi fikk snakke med stjernene Peter Stormare og Johan Glans. Der fortalte de blant annet om hvordan serien i sesong 2 har et humoristiske skråblikk på den stramme innvandringspolitikken under Donald Trump.

Intervjuene med stjernene, i tillegg til seriens regissør Peter Settman, kommer nærmere premieren 25. desember. I sesongens første trailer, som du kan se over, får du en liten smakebit på hva du har i vente. Den viser også litt av hva Keanu Reeves vil bidra med i sin gjesterolle, som skal være utvidet i forhold til første sesong.

 

Annonse

Stana Katic klar med ny serie

Absentia

Det ble brått slutt for Norges-favoritten Castle for et par år siden. Siden den gang har Stana Katic fått hovedrollen i Absentia, en krimserie om FBI-agent Emily Byrne. Etter å ha forsvunnet sporløst dukker hun opp på mystisk vis etter 6 år.

Absentia består av 10 episoder, som kommer eksklusivt på Viaplay 5. desember.

En annen ny innkjøpt serie er Philip K. Dick’s Electric Dreams, som blant annet har Breaking Bad-stjernen Bryan Cranston med i en av episodene. Hver episode tar for seg en ny historie.

For Marvel-fans er det nok gledelig å se at Agents Of S.H.I.E.L.D. sesong 4 endelig kommer på tjenesten. Serien ligger langt bak USA-sendetid, som i november starter med sesong 5. I motsetning til en rekke andre innkjøpte serier har dessverre ikke Viaplay rettigheter til å sende serien kort tid etter USA-premiere.

I tillegg er flere sesonger av klassikeren Frasier på plass, i tillegg til alle sesonger av Futurama og Gossip Girl.

 

Nye storfilmer

På filmfronten kan Viaplay-kunder glede seg til kinosuksesser som La La Land, Guardians Of The Galaxy Vol. 2 og Fifty Shades Darker.

Siden julen nærmer seg passer det nok også godt med filmer som Enchanted, A Christmas Carol og Beauty & The Beast.

Nye filmer på Viaplay Store er blant annet Baby Driver og Cars 3. Filmer på Viaplay Store er ikke tilgjengelig for Viaplay-abonnenter, de må kjøpes eller leies separat.


Annonse:
Her kan du se nyeste episoder av Okkupert og Outlander.


Dette kommer på Viaplay i desember 2017

 

Serier og programmer

desember, 2017

 

Filmer på Viaplay

desember, 2017

 

Filmer på Viaplay Store

desember, 2017

 

Se også: