Oversikt: Dette kommer på Viaplay i oktober 2017

Nå blir The Last Man On Earth tilgjengelig, i tillegg til ny sesong av StartUp

Annonse

September var den store høstslipp-måneden for Viaplay. Det betyr ikke at oktober blir begivenhetsløs for strømmetjenesten. Her er oversikten over hva du kan vente deg av serier og filmer.

De fleste av strømmetjenestens originale innhold premierte i september, med nye episoder som også strekker seg utover oktober måned. Dette inkluderer serier som Okkupert, Lethal Weapon, The Blacklist og Hassel

Oktober er en litt roligere måned hva gjelder antall nye serier og filmer. Ny sesong av Startup som ble tilgjengelig 4. oktober og det nye programmet Couple Thinkers som kommer 9. oktober er blant strømmetjenestens nye tilskudd. 

Ron Pearlman er ny i StartUp. Foto: Crackle.

Nytt for Martin Freeman-serien StartUp er at Ron Pearlman (Hellboy, Sons Of Anarchy) er klar for Crackle-serien som Viaplay har eksklusive rettigheter til. 

I tillegg blir 13 sesonger av Grey’s Anatomy tilgjengelig, sesong 13 av NCIS og de første to sesongene av Code Black og The Affair

Det blir også anledning til å stifte bekjentskap med serien The Last Man On Earth, som såvidt vi vet ikke har vært på en strømmetjeneste før. De to første sesongene kommer 8. oktober. 

Post-apokalyptisk komedie i The Last Man On Earth. Foto: Fox

Av filmer er det mulig å kjøpe skrekkfilmer som Cult Of Chucky, Grusomme Meg 3, Pettson & Findus og The Mummy i løpet av måneden. 

For Viaplay-kunder er det også nye filmer som blir tilgjengelig uten at de behøves å kjøpes, som Sing, animasjonsklassikeren A Bugs Life og den Moren Tyldum-regisserte Sci-fi filmen Passengers

Full oversikt finner du under. Den oppdateres automatisk. 

 

Den komplette oversikt

Serier og programmer

oktober, 2017

 

Filmer på Viaplay

Passengers
Passengers blir tilgjengelig for strømming 20. oktober.

oktober, 2017

 

Filmer på Viaplay Store

The Mummy
Tom Cruise har hovedrollen i nyversjonen av The Mummy.

oktober, 2017

 

Les også: Dette kommer på HBO Nordic i oktober.

Les også: Dette kommer på Netflix i oktober.

Sjekk ut vår premierekalender for mer av hva du har i vente. Flere Viaplay-premierer finner du i Viaplay-kalenderen.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse
X
X
X