Oversikt: Dette kommer på Viaplay i september 2017

Del nyheten

Her er en oversikt over filmer og serier som kommer på Viaplay og Viaplay Store i august 2017.

Komplett liste finner du nederst, vi legger til informasjon fortløpende. 

 

Et dusin seriepremierer

Vi kan trygt stadfeste at skandinaviske Viaplay i september gir Netflix, TV 2 Sumo og HBO Nordic tøff konkurranse om vår oppmerksomhet. Tjenesten kan skilte med egenproduserte serier, innkjøpte favoritter og to norske serier.

Okkupert. Foto: Viaplay

Både Aber Bergen og Okkupert er tilbake, to serier vi forventer vil stjele mye oppmerksomhet. Okkupert var tidligere en TV 2-serie, men Viaplay har overtatt og vil nå vise serien først. 

Aber Bergen er en serie som har fått flere og flere tilhengere siden den hadde premiere i fjor, det stopper heller ikke med sesong 2 som kommer 19. september. Sesong 3 skal alt være under utarbeidelse. 

Les også: – Hvis det blir sesong 3 ligger politiet i Bergen dårlig an

Viaplay kan også skilte med to nye egenproduserte serier. Krimserien Hassel handler om en gruppe spanere, med Hassel i sentrum, som opererer i gråsonen når svenske kriminelle skal bekjempes. I tillegg satser tjenesten på de yngste med Peppy Pals, basert på bøkene og appene ved samme navn. 

Raymond Reddington i The Blacklist. Foto: Viaplay

Av innkjøpte serier er nok Outlander sesong 3 et av de største trekkplastrene. Kjærlighetshistorien om to personer adskilt av århundrer kombinerer noe av det mest tiltalende ved kostymedrama, science fiction og dyster og sjokkerende drama. 

Prisvinnende Transparent er også tilbake med sesong 4, i tillegg til Lethal Weapon, Empire og The Blacklist. Nye episoder sendes få timer etter USA-premiere. 

Will & Grace tilbake etter 11 år.

Av nyinnkjøpt innhold er det Will & Grace som blir trekkplasteret. Serien er tilbake med nye episoder 29. september, 11 år etter at den ble kansellert. 

Viaplay kan også skilte med The Walking Dead sesong 6 og første sesong av Billions.

 

Storfilmer på Viaplay og Viaplay Store

kongens nei (
Kongens Nei slo rekorder på norsk kino.

Det er ikke bare norske serier Viaplay kan friste med i september. For 26. september kommer storfilmen Kongens Nei, som gikk sin seiersgang på kinoer i fjor. Filmen om kongens flukt under 2. verdenskrig ble godt mottatt av kritikerne og publikum. 

Det samme gjelder Arrival, sci-fi filmen om besøk fra det ytre rom. Med Amy Adams, Jeremy Renner og Forest Whitaker i hovedrollen ble den en av fjorårets mest bejublede filmer blant kritikerne. 

Som med Kongens Nei er Wonder Woman satt til 2. verdenskrig. Men der stopper også likhetene.

En kritikerfavoritt dukker også opp for kjøp på Viaplay Store. Wonder Woman anses av mange som den beste superheltfilmen av nyere Warner Bros-filmer. Historien om amazoneren Diana som kjemper for menneskeheten under 2. verdenskrig er også den første superheltfilmen om en kvinne som har gjort stor suksess på kino. 

 

Den komplette oversikt

Serier og programmer

Clayne Crawford i Lethal Weapon. Foto: Fox

september, 2017

 

Filmer på Viaplay

Løvekvinnen
Løvekvinnen.

september, 2017

 

Filmer på Viaplay Store

The Edge of Seventeen

september, 2017

 

Les også: Alt som kommer i september (for abonnenter)

Les også: Dette kommer på Netflix i september

Sjekk ut vår premierekalender for mer av hva du har i vente. Flere Viaplay-premierer finner du i Viaplay-kalenderen.

Annonse
X
X