Oversikt: Dette kommer på Netflix i september 2017

Del nyheten

Netflix frister med nye sesonger av etablerte favoritter, gjenforener to Hollywood-legender i ny film og satser på å ta oss dit ingen mennesker har reist før. Her er oversikten over hva som kommer på Netflix i september 2017!

Høsten er i anmarsj og normalt er september blant de travleste månedene. Vi har som  mål å gi deg som leser den beste oversikten over hva du har i vente. 

Vi legger jevnlig til nye filmer og serier i vår Netflix-kalender. Merk at endel serier som har premiere ikke annonseres i forkant, i tillegg kommer Netflix vanligvis med pressemelding rett opp mot månedsskiftet med datoer for eldre serier og filmer. Dette legger vi til fortløpende. 

Fullstendig liste finner du nederst i artikkelen. 

[evo_subscribe_btn btn_txt=»Bli varslet om premierer» ]

 

En populær president vender tilbake

Designated Survivor var fjorårets mest populære nye serie i USA og 28. september er den tilbake med ny sesong. Det har skjedd litt av hvert av endringer og ikke alle karakterene er tilbake igjen. Vi kan nok forvente oss en fortsatt miks av spionthriller og politisk drama. Netflix sender episodene et døgn etter USA-premieren.

Designated Survivor. Foto: ABC/John Medland
Designated Survivor. Foto: ABC/John Medland

Det er ikke den eneste publikumsyndlingen som er tilbake. Fuller House er i følge analysebyrå kanskje den mest populære Netflix-originalen, ny sesong kommer 22. september, på dagen 30 år etter Full House premierte i 1987.

I tillegg er den globale hitserien Narcos tilbake, selv om historien om Pablo Escobars herjinger ble avsluttet i sesong 2. Narkokartell, etterretning, action og spenning loves i det kampen mot organisert kriminalitet fortsetter 1. september.

Narcos sesong 3. Foto: Netflix

Med etablerte giganter som opptar tiden blir det kanskje en tøff affære for Bojack Horseman å få fortjent oppmerksomhet. Det vi anser som en av strømmetjenestenes mest undervurderte serier dukker opp med fjerde sesong 8. september.  

Les også: Vårt intervju av Breaking Bad- og Bojack Horseman-skuespiller Aaron Paul.

 

Sci-fi og satire er nye tilskudd

Et par nye serier er klar for strømmetjenesten. Etter flere forsinkelser er Star Trek: Discovery klar for tjenesten 25. september. Netflix har sikret seg de globale rettighetene til CBS All Access-serien, som gir oss en ny kaptein og et nytt sci-fi eventyr satt til Star Trek-universet. 

Star Trek Discovery
Michelle Yeoh har hovedrollen i den nye Star Trek-serien.

Star Trek: Discovery er satt til 10 år før originalserien om kaptein Kirk og hans besetning. Michelle Yeoh har hovedrollen som kaptein Philippa Georgiou, Jason Isaacs som kaptein Lorca og Sonequa Martin-Green som offiser Michael Burnham.

Av egenproduserte nykommere kan Netflix skilte med American Vandal, en satireserie om True Crime-bølgen av programmer som har dukket opp de siste årene. 

 

Jeff Dunham med ny spesial

Få komikere er mer kjent og populær enn buktaleren Jeff Dunham, som i sommer spilte inn en ny spesial i Irland. De velkjente dukkene Achmed the Dead Terrorist, Bubba J og Walter er på plass, i tillegg til en ny irsk baby-dukke som sliter med alkoholisme. Jepp, du leste riktig. Spesialen blir tilgjengelig 12. september

Jeff Dunham

Det blir også en spesial fra Marc Maron, som flere stiftet bekjentskap med etter en minnerik rolle i GLOW. Det var en av flere nye serier fra Netflix i sommer. Spesialen tar for seg alderdom, kunst og komikerrens forhold til foreldrene og Rolling Stones.

 

Jane Fonda og Robert Redford gjenforenes i en dramatung måned.

For filmentusiaster blir det nok litt av en begivenhet å se Jane Fonda og Robert Redford sammen igjen i Our Souls At Night

Det er første gang på 38 år at de to spiller i film sammen. Deres samspill i filmene The Chase (1966), Barefoot in the Park (1967) og The Electric Horseman (1979) bidro til å gjøre de til noen av Hollywoods mest kjente skuespillere. 

Our Souls At Night
Our Souls At Night gjenforener Redford og Fonda.

I Our Souls Night utforsker to naboer kjærligheten, etter at de i flere år knapt hadde kontakt. 

I tillegg er den Angelina Jolie-regisserte filmen First They Killed My Father klar for tjenesten 15. september. Filmen er basert på boken First They Killed My Father: A Daughter of Cambodia Remembers fra 2000. Den ble skrevet av Loung Ung, som overlevde Pol Pot-regimet. 

Det ser også ut til at dokumentarfilmen Resurface kan bli en rørende affære, om vi skal tro traileren. Dokumentaren utforsker vanskelighetene hjemvendte soldater går gjennom i USA. Den blir tilgjengelig 1. september

I Strong Island, som kommer 15. september, ønsker regissør Yance Ford at seerne blir stilt overfor vanskelige spørsmål. Den tar utgangspunkt i det rasemotiverte drapet på filmskaperens bror. Den tar sikte på å utforske alle nyanser og sider ved saken.  

 

Den komplette oversikt

Flere serier og filmer, spesielt innkjøpte serier, blir lagt til etter hvert som Netflix informerer om de. 

Nye serier og sesonger

Bojack Horseman
Bojack Horseman. Foto: Netflix

september, 2017

 

Filmpremierer

First They Killed My Father. Foto: Netflix

september, 2017

 

Øvrige serier

Listen blir oppdatert når Netflix har sendt ut oversikt nærmere månedsskiftet. 

september, 2017

 

Øvrige filmer

Listen blir oppdatert når Netflix har sendt ut oversikt nærmere månedsskiftet. 

september, 2017

 

Stand-up

Marc Maron
Marc Maron er klar med ny spesial. Foto: Netflix.

september, 2017

 

Dokumentarer

Resurface
Resurface. Foto: Netflix

september, 2017

 

Annonse