Designated Survivor sesong 2 premierer i september på Netflix

Netflix-aktuelle Designated Survivor 2 kommer på Netflix i slutten av september. 

Amerikanske ABC har avslørt at Designated Survivor sendes 27. september i USA. Netflix har rettighetene til å sende serien i Norge og normalt er episoder tilgjengelig noen dager senere. 

Annonse

Det er i skrivende stund ikke mulig å fastslå nøyaktig dato, men vi satser på at ny episode er tilgjengelig 28. september. Følg med på kalendersiden for nøyaktig dato. 

 

Endringer i kulissene

Designated Survivor handler om Tom Kirkman som på dramatisk vis ender opp som president i USA etter at presidenten og hans stab blir drept i et terrorangrep. 

Les også: Designated Survivor setter den undervurdere i førersetet

Serien var en av de mest suksessfulle nykommerne på amerikansk fjernsyn i 2016, men serien har gjennomgått nok av endringer. Ved mer enn en anledning har sjefprodusenten blitt erstattet. I vår lot fornyelsen vente på seg i jakten etter en øverste ansvarlig. Til slutt tilfalt jobben Keith Eisner (The Good Wife), han blir med det seriens fjerde sjefprodusent. 

Maggie Q er tilbake i sesong 2.

Nytt tillegg denne sesongen er Ben Lawson, i rollen som en MI-6 agent. En annen ny skuespiller er Paulo Costanzo (Royal Pains, The Night Of) som inntar rollen som politisk rådgiver. 

En som ikke blir med videre er Virginia Madsen som i sesong 1 spilte republikaneren Kimble Hookstraten. 

Sjekk ut Netflix-kalenderen for flere premierer. For øvrige tjenester finner du oversikten i vår Premierekalender

Om forfatter

Vidar Daatland
Vidar Daatland
Serienytt-gründeren startet nettsiden i 2011. Medie- og informasjonsviter, tidligere soldat, som ved siden av redaktørjobben er seniorrådgiver for Høyskolen Kristiania.
Annonse

Premierenyheter
Se hva som kommer

Anmeldelser
Kritikernes dom