Oversikt: Dette kommer på HBO Nordic i oktober 2017

Del nyheten

Spionthriller, verdens sterkeste kvinne og fortsettelsen på sagaen The Shannara Chronicles. Her er hva du kan vente deg på HBO Nordic i oktober. 

HBO Nordic har nærmere et dusin pågående serier som The Deuce, Marvel’s Inhumans og Ray Donovan, som alle startet eller var tilbake i september. De fyller på med ytterligere en håndfull innkjøpte serier i oktober, i tillegg til flere filmer fra de siste årene. 

Larry David spiller en komisk versjon av seg selv i Curb Your Enthusiasm. Her hilser han på Ted Danson (Cheers) i den nye sesongen. Foto: HBO

En HBO-serie er også på plass. En av månedens store øyeblikk er returen til Curb Your Enthusiasm, som ble sendt på NRK2 under navnet Ingen Grunn til Begeistring. Larry David-serien hadde premiere i 2010 og foreløpig siste sesong ble sendt i 2011. Seks års ventetid er over når serien er tilbake 2. oktober. 

Det blir også tid for spionthriller med ny sesong av Berlin Station 16. oktober. Epix-serien ble ganske godt mottatt i 2016 og vi er spente på fortsettelsen. 

 

Ny sesong av Supergirl

To serier rettet mot unge voksne er også tilbake. Etter nærmere to års ventetid er The Shannara Chronicles tilbake. Det tok lang tid før MTV-serien ble fornyet og serien har siden den gang flyttet over til Spike. Første sesong fikk en heller kjølig mottagelse av kritikere, håpet er at sesong 2 finner bedre fotfeste. 

I sesong 2 måtte Supergirl blant annet kjempe mot fetteren Supermann. Sesong 3 er tilbake 10. oktober.

Det blir også mer superheltmoro i Supergirl, som er blitt en av av de mest populære seriene på amerikanske The CW. Ferske episoder fra sesong 3 sendes på HBO Nordic fra 10. oktober. 

På filmfronten er det flere klassikere, som Groundhog Day. Av nytt innhold er det dokumentar om Steven Spielberg, som fort kan bli en godbit for filmfrelste. Spielberg har premiere 8. oktober. 

https://www.youtube.com/watch?v=Lzi9iWS0VDo

 

Oversikt:

Serier:

Graves sesong 2

oktober, 2017

 

Filmer:

Spielberg
Spielberg-dokumentar er ny original fra HBO.

oktober, 2017

 

Du kan sjekke HBO Nordic-kalenderen for flere premierer, i tillegg til vår Premierekalender

Ønsker du varsler på e-post om nye premierer? Meld deg på her!

[evo_subscribe_btn btn_txt=»Bli varslet på e-post» ]

Annonse
X
X