Sense8 får en finaleepisode på Netflix i 2018

Del nyheten

Netflix-serien Sense8 blir gitt en forlenget finaleepisode i 2018, for å få avslutte historien sin skikkelig.

Fans av Sense8 startet juni med den dårlige nyheten om at Netflix-serien var blitt kansellert. Det ser ut til å ha gitt ønsket effekt. 

Både Netflix og en av seriens skapere, Lana Wachowski, bekreftet at serien får en forlenget episode på 2 timer, for å gi seere og fans en avslutning på historien.

Serien var nevnt som kostbar. Prislappen skal ha vært stiv, med flere millioner dollar per episode. På toppen av dette hadde serien også en omfattende innspillingsprosess, som gjorde at det tok nærmere to år ferdiggjøre sesong 2.

Serien tok i bruk 16 byer og 13 land over de første to sesongene bestående av 23 episoder. Det var riktignok åpnet en stor mulighet for at serien ville bruke færre land i neste sesong, skal vi dømme etter hvordan sesong 2 av Netflix-serien sluttet, men det var kanskje for lite for sent.

Les også: Vår anmeldelse av Sense8 sesong 2

 

Sense8 er en av de Netflix-seriene som har blitt best mottatt av kritikere så langt i år. De siste ukene har også fansen til serien igangsatt en «redningskampanje» via sosiale medier, som Netflix tydelig må ha merket. 

Vi i Serienytt er uansett veldig glade for at Netflix valgte å gi denne serien en mer rettferdig, og ikke minst velfortjent, avslutning. 

Annonse
X
X
X