Annonse

Cinemax fortsetter samarbeidet med Banshee-skaper Jonathan Tropper og satser på en en ny dramaserie basert på en idé fra Bruce Lee.

Vi har hørt en del de siste månedene om store endringer for HBO-eide Cinemax sin fremtid, med blant annet den nylige kanselleringen av Quarry.

Nå skal kabel-tv kanalen, kjent for serier som The Knick, Strike Back og Outcast, satse på en ny Strike Back-serie. Serien det er snakk om heter Warrior og er basert på en idé fra Bruce Lee.

Det actionfylte dramaet er satt til Chinatown i San Francisco, mot slutten av 1800-tallet. I serien følger vi Ah Sahm, en mann godt rustet til å ta hånd om seg selv, som har immigrert fra Kina under mystiske omstendigheter. I San Francisco ender han opp med å jobbe for en av de mektigste «tongs» familiene (kriminelt organiserte familier).

Disse krigene pågikk i mange byer rundt i USA, blant annet Chicago og New York City, og varte noen steder i over 50 år. Så det blir spennende å se hvor langt tidsperspektiv serien planlegger, og hvorvidt den vil besøke andre byer.

Annonse

Banshee-skaper Jonathan Tropper har skapt Warrior og skriver manuset for første episode. Med som produsent er også Fast and The Furious-regissør Justin Lin (også kjent for regi av TV-serier som True Detective og Community). Seriens første sesong er bestående av 10 episoder nevnes det i presseskrivet, og vil starte innspillingen i Cape Town i Sør-Afrika denne høsten, med forventet premiere i 2018.

Det blir spennende å se hva Tropper, i samarbeid med Lin & Co, klarer å få til. Med dyktige kampkoreografer og regissører har Banshee levert noen av de beste slåsskampsekvensene på TV. En av dem var uten tvil av norske Magnus Martens (Marvel’s Luke Cage, 12 Monkeys), som du kan se nedenfor:

Annonse