Annonse

Actionserien Strike Back vender tilbake i ny form. Strike Back er på vei tilbake med en helt ny sesong ledet av helt nye karakterer.

Strike Back-franchiset vil returnere melder Deadline. Den nye sesongen vil være fokusert rundt et ensemble av karakterer, framfor en duo av to slik som vi har sett tidligere i Strike Back.

Den nye serien vil ha Alin Sumarwata, Daniel MacPherson (The Shannara Chronicles), Roxanne McKee (Game of Thrones, Domino) og Warren Brown (Luther, Good Cop) i de 4 sentrale hovedrollene.

Actionserien Strike Back vender tilbake i ny form
Warren Brown, Alin Sumarwata, Roxanne McKee og Daniel MacPherson er klare for Strike Back.

Tidligere fokuserte Strike Back hovedsakelig på undergrupper og rester av Al-Qaeda. Historiene i nye Strike Back vil nå reflektere oppstandelsen av Den islamske stat (IS).

I den nye sesongen gjenoppstår Section 20-programmet etter å ha ligget på is en stund. Gjengoppståelsen kommer som følge av at en notorisk terrorist har rømt fra fengsel og er på frifot. Med hemmelig informasjon og høyrisiko operasjoner starter den nye gruppen en dødelig menneskejakt som vil avdekke et nettverk av kriminelle aktiviteter. Teamet reiser gjennom midtøsten og Europa hvor de avdekker en farlig konspirasjon som truer med å overvelde dem alle og endre ansiktet til moderne krigføring for all fremtid.

Annonse

Beskrivelsene av de 4 nye hovedkarakterene lyder følgende: Gracie Novin (Sumarwata), en utstyr-ekspert som er et genuint og dypt ærlig menneske, nærmest hjertet og sjelen til gruppa; Samuel Wyatt (MacPherson) er en filosofer som jobber best alene. Han har ingen intensjon i bli dratt inn i en gruppesituasjon, men hva han ønsker og hva han får er sjelden det samme; Natalie Roberts (McKee) er en kvinne som kommer fra en militærfamilie, som er best på psykologiske profiler og søk i svakhetene til andre, selv om hun kan bli blendet av egne feil; Daniel «Mac» Macallister er en mann av hans ord, fysisk godt i stand, drevet av ønsket om å hevne gruppen han mistet. Enkel å ha med å gjøre, elskverdig og fullstendig dødelig.

Strike-Back-Vengeance-1
Phillip Winchester, Rhona Mitra og Sullivan Stapleton i Strike Back. Foto: Cinemax.

Strike Back startet med den originale miniserien Strike Back (kalt Strike Back: Origins i USA) med Richard Armitage (Hannibal, Hobbitten) i hovedrollen, tilbake i 2010. Serien kom så tilbake året etter, denne gangen med Sullivan Stapleton (Blindspot) og Phillip Winchester (Chicago Justice) i hovedrollene, i 4 sesonger fra 2011 til 2015.

Det er ingen planer enda om Stapleton eller Winchester vil gjøre en retur av karakterene deres i den nye sesongen, men muligheten skal være der. Dette avhenger likevel av at de to skuespillerne ikke blir for lenge opptatt med hver deres TV-serie på amerikanske NBC, og har tid og mulighet.

Jack Lothian som tidligere har skrevet episoder av Strike Back vil være sjefprodusent for den nye sesongen som starter produksjonen i 2017.

Den nye sesongen vil igjen være et samarbeid mellom amerikanske Cinemax og britiske Sky.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer