Sesong 2 av Master of None får rosende anmeldelser

Det ser ut som den prisvinnende Netflix-serien innfrir med ny sesong

Annonse

Master Of None er tilbake på Netflix 12. mai, halvannet år etter at komiserien premierte på Netflix. Kritikerne liker hva de ser. 

Master Of None er nok ikke en serie med det største publlikum, men det kan fort endre seg for serien som ble hyllet da den kom i 2015. Den vant Emmy for beste manus og ble nominert for beste komiserie. 

Komiserien anses som et unikt auteur-innslag på lik linje med Luis C.K.-serien Louie. Stand-up komiker Aziz Ansari ble kjent gjennom Parks And Recreation og det er samarbeid med Alan Yang, som jobbet som produsent og manusforfatter for nevnte serie, som førte til Master Of None

 

– Kanskje det beste fra Netflix i vår

Vi har mange jern i ilden her på Serienytt, vår anmeldelse av serien må derfor vente. Vår kritiker Steffen Stø, som intervjuet seriens skaper og stjerne Aziz Ansari, har sett den nye sesongen og kan hilse og si at sesong 2 «kanskje er det beste fra Netflix i vår» med en «langt mer engasjerende og flott historie». I det minste kan vi gi dere den minianmeldelsen!

Les også: Anmeldelse av Master Of None sesong 1

Han er ikke alene om å være fornøyd med fortsettelsen av historien om den strebende skuespilleren Dev Shah (Ansari). 

 

https://www.youtube.com/watch?v=tGE-Mw-Yjsk

– Det skaper en spesielt følsomt andre innslag av Devs verdensvandring, hvor han alltid stiller innvandrerens triste, vakre og evigvarende spørsmål: «Hvem skal jeg bestemme meg for å være?», skriver Variety i sin hyllest til den nye sesongen

A.V. Club følger opp og roser Ansaris hyllest og inspirasjon fra italienske film, og nevner Federico Fellini, Michelangelo Antonion og Vittorio De Sica i sin anmeldelse, hvor sesongen får karakteren B+. 

Også TVLine gir sesongen B+ og roser det meste Aziz Ansari tilbyr oss seere. Eneste savn anmelder har er litt mer karakterutvikling hos seriens stjerne. 

I skrivende stund har sesongen oppnådd 91 poeng i snitt av 100 på Metacritic. Det ser ut som Aziz Ansari kan glede seg over nok en fulltreffer. 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse
X
X
X