Viaplay har fornyet Peter Stormare-serien Swedish Dicks.

Strømmetjenestens investering i egenproduserte serier gir god valuta for pengene. I følge Viaplay er Swedish Dicks tjenestens mest populære serie. Viaplay fortsetter dermed å investere i Skandinavisk serieproduksjon og har også Hassel og Okkupert (sesong 2) på vei.

Swedish Dicks er klar for det globale markedet via en avtale med Lionsgate.

– Med en ny sesong bekreftet fortsetter vi misjonen vår med å produsere det beste nordiske innholdet på markedet, siteres administrerende direktør Jonas Karlsen i en pressemelding.

Annonse

Swedish Dicks forteller historien om to svenske etterforskere i LA. Hollywood-veteran Peter Stormare har hovedrollend sammen med komiker Johan Glans. Vivian Bang og Felisha Cooper har øvrige hovedroller (les vårt intervju med de to her).

I strømmemarkedet er Viaplay på offensiven i høst, hvor de også viser ferske episoder av amerikanske Lethal Weapon, Empire, TransparentThe Blacklist og Blunt Talk.  TV3-serien Aber Bergen står for tjenestens norske ferskvare. Du finner oversikt over serietilbudet deres i denne oversikten.

Les også: Strømmekampen: HBO Slår retrett i Nederland, Netflix kan bli kjøpt opp og TV2 samler eggene i Sumo-kurven. 

Peter Stormare hadde dette å si til fornyelsen: – Vi har skapt et monster, og jeg kan allerede si at sesong 2 vil gi dere hakeslepp. 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here