Black Sails gjør seg klar for slutten med ny trailer

Annonse

Hvordan gi en tilfredsstillende slutt på en kamp som vi vet feilet til slutt?

Det var spørsmålet Black Sails-skaperne måtte fundere på under New York Comic-Con nylig, i det de snakket om den fjerde og siste sesongen av Black Sails.

Forløperen til Treasure Island-boken, som blander fiktive legender med historiske, handler nå om Kaptein Flints kamp for frigjøring mot britiske styrker. Vi vet det ikke går veien, både ut fra historiske hendelser og bøkene (men hey, vi kan jo alltids ta den herlige miniserien John Adams som en oppfølger for å vise USAs uavhengighet…).

Black Sails Sesong 4. Foto: Starz
Black Sails Sesong 4. Foto: Starz

Serien har vist markant forbedring i sesongene som fulgte en heller skuffende første sesong. Den er, sammen med Vikings, en av de episke og actionfylte dramaseriene som nok er litt i skyggen av Game Of Thrones.

Hva gjelder serieskapernes dilemma om å gi en tilfredsstillende slutt til en historie som vi vet er dømt til å ende i nederlag, akkurat det bør ikke være Black Sails-kanalen Starz helt fremmed. De fullførte til glans med frigjørings-serien Spartacus med samme dilemma (slavenes episke opprør mot romerne, som til slutt ble slått ned), og har også gående Outlander, nok en serie om kampen mot britiske okkupasjonsmakter (som vi vet, i det tilfellet, er en tapt kamp).

Vi får håpe Starz gjentar bragden. Black Sails er tilbake på HBO Nordic i januar. Traileren kan du se øverst i artikkelen.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse
X
X
X