Annonse

Det blir slutt på sjørøvermoroa i Black Sails i 2017. Kommende sesong blir den siste. 

Serien, som jeg personlig syntes tok seg sabla godt opp etter en heller kjedelig første sesong, kan dermed gi seg på topp om den holder nivået. At det går mot slutten bør ikke være alt for overraskende, spesielt med tanke på de historiske karakterene og deres skjebne.

Serien har ikke helt klart å bli del av den kritiker-roste klubben, noe som nok kan ha påvirket Starz, som sender serien i USA, siden de nå går i strupen på HBO og co. om å konkurrere om seerne på søndagskveldene. Kanalen har høyst etterlengtede American Gods på vei. Fra før har de også seriene Blunt Talk, Ash vs. Evil Dead, The Missing, The One Percent, Outlander og Survivor’s Remorse. De har også den nye serien Power, som i går ble fornyet for to nye sesonger.

Siste sesong vil bli på 10 episoder. Her hjemme er serien tilgjengelig via HBO Nordic (hele serien) og Netflix (to første sesongene).

 

Annonse

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer