Supergirl får et norsk hjem på HBO Nordic med både sesong 1 og 2 klar denne høsten.

Serienytt har fått opplyst at Supergirl kommer til HBO Nordic i oktober.

Supergirl har Melissa Benoist (Glee, Whiplash) i hovedrollen som Kara Zor-El, som går under navnet Kara Danvers og lever med alter-egoet Supergirl. Hun er en superhelt som er den biologiske kusinen til Supermann, og en av de siste gjenlevende Kryptonerne.

Sesong 2 vil også introdusere Clark Kent/Supermann, spilt av Tyler Hoechlin som er kjent for Teen Wolf og aktuell i Richard Linklater-filmen Everybody Wants Some!! denne sommeren.

Annonse

Superman og SupergirlSesong 1 vil slippes i sin helhet 1. oktober, mens sesong 2 vil få premiere 24 timer etter USA allerede 11. oktober.

Dette er et uvanlig valg for HBO Nordic, selv om tjenesten har hatt en rekke serier innen sci-fi og serier som Bitten tidligere. Vi i Serienytt har opplevd en stor interesse for serien fra spesielt våre lesere, så det er fint å se serien endelig komme til Norge, og så kort tid etter The CW i USA med sesong 2.

Med dette er superheltseriene til CW (Legends Of Tomorrow, The Flash, Arrow), som alle foregår i samme univers, spredt på fire forskjellige kanaler/tjenester (Netflix, Max/Dplay og TV2/TV2 Sumo). Det kan gi litt utfordringer for de som følger alle fire seriene, spesielt når alle heltene samles senere i år i en spesialepisode. Legends of Tomorrow og Supegirl sendes som ferskvare her hjemme, mens The Flash og Arrow først sendes noen måneder etter USA-premiere.

På toppen av det kommer også Better Things fra Pamela Adlon og Louis C.K. til HBO Nordic i september.

Vi oppdaterer premierekalenderen, hvor du finner alle kjente premieredatoer for kanaler og strømmetjenester tilgjengelig i Norge.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here