Supermann dukker opp i kommende sesong av Supergirl, nå har kanalen The CW gitt oss første titt på mannen av stål. Det er ikke et bilde som har skapt begeistring blant fans så langt. 

Supergirl er en serie som kom på amerikansk fjernsyn i fjor på kanalen CBS, som var uvanlig da superhelt-sjangeren ikke har vært noe de er kjent for å satse på tidligere. Serien gjorde heller ikke det godt nok til at CBS ønsket å fortsette med den, den ble dermed flyttet over til The CW, kanalen som CBS eier sammen med Warner Brothers.

Det er samme kanalen som huser en håndfull andre superheltserier (Arrow, Flash og Legends Of Tomorrow), serier som alle finner sted i samme serieunivers som Supergirl (men ikke samme univers, superheltserier vet å forvirre med parallelle univers). Supergirls mest populære episode var en hvor Flash fra TV-serien The Flash dukket opp, og i sesong 2 er det planlagt å samle alle heltene fra de ulike seriene i en spesialepisode eller to. Det pleier å gi en real seer-boost, i tillegg til at episodene som regel blir litt mer underholdende av det hele i tillegg.

Supergirl og Flash

Supergirl enda ikke tilgjengelig i Norge

For det norske publikum som følger The Flash, Legends Of Tomorrow og/eller Arrow – som for øvrig er spredt rundt på tre ulike tjenester/kanaler (TV2 Sumo, Max/dplay, Netflix) – har det ikke vært mulig å se Supergirl via annet enn piratveien. Den kommer på DVD og Blu-ray internasjonalt 9. august, men er alt mulig å forhåndsbestille i enkelte butikker.

Som seriefansene vi er håper vi selvfølgelig den dukker opp her hjemme snart, slik at de lovlige alternativene blir enda mer fristende og serieskaperne får penger i kassen. Interessen fra seere er nok der, om vi skal tro henvendelsene vi får her i Serienytt. Få serier spør dere mer om enn Supergirl.

Teen Wolf-skuespiller klar for rollen

For å piffe opp interessen var The CW kjapt ute og lovet Supermann for andre sesong. Tyler Hoechlin, kjent fra MTV-serien Teen Wolf, ble valgt ut som mannen av stål. Han følger dermed i fotsporene til Dean Cain (Lois & Clark), Tom Welling (Smallville), Henry Cavill (Man Of Steel, Batman V Superman), George Reeves (Adventures of Superman og den fremste av de alle: Christopher Reeve (filmene fra 70- og 80-tallet).

Som alltid er det mange meninger ute på verdensveven om skuespilleren passer til å ikle en ikonisk rolle. Så langt har det ikke vært særlig mye positivt å spore. Som alltid er det nok best å vente til episodene med han kommer, for å felle endelig dom. For norske TV-seere kan det bli en stund, med mindre noen strømmetjenester nå plukker opp serien.

Annonse

Det er uansett litt av et first-world-problem for fans av alle heltene, da seriene er spredt rundt på det meste som er av tjenester. Heldigvis har vi et seriesøk som gjør det litt enklere å finne ut hvor serier er tilgjengelig akkurat nå.

Superman og SupergirlFor de som lurer: Nei, serien har ikke noe med storfilmene som ruller og går om Supermann.

Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer