Better Things fra Pamela Aldon og Louis C.K. får premiere i høst på HBO Nordic.  

En av de nye seriene i høst vi ser fram til kommer til HBO Nordic i september med Better Things. Den nye komiserien fra C.K. og Adlon får premiere innen 24 timer etter premieren på amerikanske FX Networks neste måned, får Serienytt.no opplyst av HBO Nordic.

Better Things følger Sam (Adlon), som prøver å tjene til livets opphold med hennes tre døtres liv til å ta hånd. Serien følger hvordan også hvordan Sam rett og slett prøver å ha det gøy i sin hverdag, som noen ganger kan være morsomt, men du ikke ville ønsket å leve med (utenom noen ganger da).

https://www.youtube.com/watch?v=UivyT8nZVx8

Annonse

Dette blir det tredje samarbeidet mellom Adlon og C.K. som tidligere har jobbet sammen både som skuespillere, produsenter og manusforfatter på både Louie og Lucky Louie. For C.K. blir det hans tredje serie i år etter dramaserien Horace And Pete og komiserien Baskets (skapt sammen med med Zach Galifianakis og Jonathan Krisel).

I tillegg til Louie er Adlon kjent for hennes rolle som Macy i Californication, og den animerte komiserien King of The Hill.

Better Things har premiere 9. september på HBO Nordic.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here