Traileren til The Path (tidligere kjent som The Way) er her og den ser lovende ut (tidligere teaser-trailer kan du se her).

Den amerikanske strømmetjenesten Hulu satser friskt med egenproduserte serier, noe som blant annet gjorde at de sikret seg Breaking Bad-stjernen Aaron Paul og Hannibals Hugh Dancy til det som, om vi skal tro traileren, blir en gripende og forførerisk dramaserie. Tro og familiedrama er tema i serien som tvinger rollefigurene til å velge mellom livet de har og livet de ønsker seg.

Minner om The Leftovers

Breaking Bad ga oss flere suverene rolletolkninger, spesielt Aaron Paul fikk vise hvorfor han er en av de mest spennende unge skuespillerne på andre siden av dammen. I The Path får han nok en gang spille en person full av indre konflikt, her som familiefaren Eddie Cleary, som lar seg påvirke av . Her er det ikke, som i Breaking Bad, narkotika som frister han men en kult, ledet av Cal Roberts. For den rollen er det Hannibal-stjernen Hugh Dancy som inntar en mann som lover indre fred og samhold. Hannibal var en favoritt her hos oss, serien ble dessverre kansellert i fjor som en kombinasjon av rettighets-vansker og lave seertall.

Les også: Vårt Aaron Paul-intervju

Jeg vet ikke med deg, men jeg fikk litt The Leftovers-vibber av det hele. Det er også en serie som utforsker indre strid, tro og desperasjon. Musikken, dialogen og den smått åndelige visuelle stilen frister meg som seer like mye som Eddie blir fristet til å forlate livet han lever til fordel for et indoktrinerende fellesskap. La oss håpe på at serien ikke er like skadelig som det kulten sikkert viser seg å være.

Annonse

Utover Dancy og Paul har også True Detectives Michelle Monaghan og Sons Of Anarchy-skuespiller Rockmond Dunbar roller.

Fra folkene bak Parenthood og Friday Night Lights

Jessica Goldberg har skapt serien og med seg som produsenter har hun erfarne Jason Katims, han er mannen som styrte skipet på den mesterlige TV-serien Friday Night Lights (skapt av Peter Berg, som har jobbet mye med både Goldberg og Katims). Han har også skapt TV-serien Parenthood, som Goldberg jobbet på, og startet som produsent på sci-fi serien Roswell på 90-tallet.

The Path premierer 30. mars på Hulus egen strømmetjeneste, første sesong har 10 episoder. Hvorvidt den dukker opp her hjemme får vi komme tilbake til når vi har sjekket litt.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer