Hulu slipper trailere for The Path og 11.22.63

Del nyheten

Hulu har allerede hatt noe vellykket runde med komiserier i form av Casual og Difficult People i fjor. Denne våren satser streamingtjensten på to nye dramaserier som de har slippet trailere for denne helga.

https://www.youtube.com/watch?v=NXUx__qQGew

Først ut er miniserien 11.22.63 med James Franco i hovedrollen handler om en vanlig lærer som ved et tilfelle reiser tilbake til 1958 og forsøker å forhindre attentatet på John F. Kennedy i 1963, men blir tilknyttet livet i fortiden. Chris Cooper (American Beauty), Emmy-vinner Cherry Jones (24), T.R. Knight (The Good Wife), Daniel Webber (Sleeping Beauty) og Josh Duhamel (Battle Creek).

Serien er basert på boka med samme navn fra Stephen King, med J.J. Abrams, Bridget Carpenter (Friday Night Lights), King og Kevin Macdonald (Last King of Scotland) som produsenter. Macdonlad er regissør for pilotepisoden.

11.22.63 får premiere 15. februar på tjenesten i USA.

https://www.youtube.com/watch?v=WgtCSfOED6w

I mars kommer The Path, serien handler om en familie og andre involvert i en Scientology-aktig kult, som sliter med forhold, tro og makt. Serien utforsker gravitasjonskraften til tro og hva det betyr å velge mellom det livet vi lever, og det livet vi ønsker.

Serien har Emmy-vinner Aaron Paul (Breaking Bad), Michelle Monaghan (True Detective) og Hugh Dancy (Hannibal) i hovedrollene, birollene består av Sarah Jones (Alcatraz), Kathleen Turner (Californication), Rockmund Dunbar (Terriers, Prison Break), Emma Greenwell (Shameless) og Minka Kelly (Friday Night Lights) i rollene.

Serien som kommer fra Jessica Goldberg (Parenthood) med Jason Katims (Friday Night Lights) og Michelle Lee (About a Boy) med som produsenter.

Hulu har andre ord to lovende serier på vei, som forhåpentligvis ender opp på streamingtjenester her i Norge også. Streamingtjensten har også på vei dramaseriene Shut Eye med Jeffrey Donovan (Fargo, Sicario og Burn Notice) og Chance med Hugh Laurie (House) på vei.

Annonse