Mozart in The Jungle fornyet og flust med kommende OINTB-sesonger

Det blir mer musikalsk drama fra Amazon, for prisvinneren Mozart In The Jungle er fornyet. De siste dagene er det også kommet gode nyheter for fans av Orange Is The New Black og Endevavour, i tillegg til at nykommere som The Magicians og Shades Of Blue får nok en sesong.

Mozart In The Jungle er en av de mer skjulte perlene, som her hjemme er tilgjengelig på Viaplay. Flere fikk nok øynene opp for serien etter at den sanket inn et par overraskende Golden Globes-priser. Det er ikke overraskende at Amazon velger å beholde prisvinneren sin, som også er godt likt blant kritikere.

Annonse

Vi ser for oss hvordan feiringen blir:

https://www.youtube.com/watch?v=cpNJk3u_czM

Les også: Mozart In The Jungle sesong 2 er som en nymoderne Charlie Chaplin

Tre nye sesonger av Orange Is The New Black

For noen dager siden ble det også klart at Netflix-serien Orange Is The New Black får tre nye sesonger. På de britiske øyer er ITV-serien Endeavour sikret en fjerde sesong, mens Syfy er såpass fornøyd med nykommeren The Magicians at den får ytterligere 13 episoder. Serien er enda ikke tilgjengelig her hjemme.

Jennifer Lopez har også sikret seg arbeid for kommende år etter at NBC fornyet hennes krimdrama Shades of Blue. Serien premierte med nær 9 millioner seere og har siden holdt seg stabil på rundt 6 millioner.

Det er også nok av serier som går mot slutten. Vi har alt skrevet om The Good Wife, som avsluttes i år. I tillegg har CBS kansellert nykommeren Angel From Hell etter bare fem episoder og WGN, som forrige uke var klar med nykommeren Outsiders (på Viaplay), valgte å kansellere Manhattan.

Flere serier i faresonen

Når serier fornyes og kanselleres påvirker det resterende serier. Hos Fox ser det ikke bra ut for Bordertown, Sleepy Hollow, The Grinder og nykommer Second Chance. Hos ABC er det Agent Carter, Castle, The Muppets og Galavant som sannsynligvis kanselleres, mens CSI: Cyber og Hawaii Five-0 står i fare med å slå følge med allerede kansellerte Mike & Molly, The Good Wife og Angel From Hell hos CBS.

Hos NBC er det fleste serieskjebnene avklart, der er det Telenovela, You, Me And The Apocalypse, The Mysteries of Laura, Undateable og Grimm som kjemper om et par ledige plasser for neste sesong.

Hos The CW ser det ut som superheltseriene og vampyrseriene gjør det bra nok for fornying, mens Telenovela, Reign og Jane The Virgin er i faresonen.

Du kan sjekke status for dine favorittserier i serieprognosen.

Om forfatter

Vidar Daatland
Vidar Daatland
Serienytt-gründeren startet nettsiden i 2011. Medie- og informasjonsviter, tidligere soldat, som ved siden av redaktørjobben er seniorrådgiver for Høyskolen Kristiania.
Annonse

Premierenyheter
Se hva som kommer

Anmeldelser
Kritikernes dom