I går, søndag, annonserte CBS at The Good Wife får sine siste 9 episoder denne våren og avsluttes dermed etter 7 sesonger.

Siste episode sendes 8. mai i USA. Noen spesiell begrunnelse for å avslutte serien kommer de ikke med annet enn at de ønsker å avslutte på topp. Personlig synes jeg dette er synd, men er også glad for at alle seriens sesonger har holdt et høyt nivå, og det er imponerende i og med at det er en serie med sesonger på 22 episoder.

The Good Wife er et juridisk og politisk drama som kombinerer underholdning og kvalitet på en ypperlig måte. Det er en av de få TV-dramaene som har en så fremtredende kvinnelig hovedkarakter, og har noen av de beste birollene og gjesterollene på TV.

Les Steffen og undertegnedes artikkel med 5 gode grunner for å se The Good Wife.

De første 6 sesongene samt de første 9 episodene av sesong 7 ligger tilgjengelig på TV2 Sumo.

Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer