Annonse

I arbeidet med å finne frem serier å anbefale dere har vi kommet over et trivielt luksusproblem, som i det minste kan gi litt artig diskusjon.

Hvilken serie er best av The Wire og Breaking Bad?

Ja, vi vet. For veldig mange er dette som å be om å velge hvilket av sine barn man liker best. De to seriene er særdeles godt likt.

Hvorfor spør vi? Vi lager topplister som hjelpemiddel for dere lesere til å finne tips til serier å se og skal i slutten av måneden komme med en toppliste for alle serier på strømmetjenestene. Men hva de to seriene gjelder, klarer vi ikke det kunststykket å skille dem. Det er såpass jevnt i vår egen redaksjon at de har fått nøyaktig samme dom.

Breaking Bad topper Netflix-listen og The Wire topper HBO Nordic-listen. I tidligere lister har sistnevnte vært et lite hestehode foran, men denne gangen har forskjellen blitt umulig å måle.

Annonse

Selv om vi enda ikke har ute de oppdaterte listene for de øvrige strømmetjenestene (de er på vei), kan vi avsløre såpass at ingen serier der topper de to. Så om vi til slutt skal klare å komponere en toppliste av serier basert på samtlige strømmetjenester, trenger vi dere leseres hjelp. Det blir opp til dere.

Derfor ber vi dere som har sett begge seriene (dere andre, løp avgårde og se dem – vi tviler på at dere kommer til å angre): Velg ditt favorittbarn under.

[poll id=»43″]

(Vi er klar over at mange av dere har andre serier dere anser som enda større favoritter enn disse to, men det kan heller diskuteres en annen gang).

Du kan gjerne fremme din sak i kommentarfeltet.

Annonse