Fargo, Mr. Robot, Bojack Horseman og Master Of None ble kritikernes favoritter

Annonse

I året Critic’s Choice Awards var det nykommerne som ble hyllet, mens Fargo ble den store vinneren.

Mr. Robot vant kategorien for beste dramaserie og stakk av med prisen for beste hovedrolle til skuespiller Rami Malek og beste birolle for Christian Slater. Du kan fortsatt ikke se på en norsk strømmetjeneste, utrolig nok. Netflix-serien Master of None ble kåret til årets komiserie . Førstnevnte kan

Vi har anmeldt både Master of None og Mr. Robot, du kan også lese vår kritiker Steffen Støs intervju med Aziz Ansari, som både skapte og spiller i førstnevnte.

The Leftovers måtte se seg slått i dramakategorien, men skuespiller Carrie Coon vant for beste skuespillerinne. I anminasjonskategorien var det Netflix-serien Bojack Horseman som vant over veteranserier som The Simpsons og South Park.

Fargo vant i kategorien for beste miniserie, beste skuespiller (Kirsten Dunst) og beste biroller (Jesse Plemons og Jean Smart) – med fire priser ble den mestvinnende.

Andre vinnere var Idris Elba for sin rolle i Luther, Margo Martindale for sin gjesterolle i The Good Wife, Timothy Olyphant for sin gjesterolle i The Grinder, Mayim Blalik for sin rolle i The Big Bang Theory, Andre Braugher for sin rolle i Brooklyn Nine-Nine, Rachel Bloom for rollen i Crazy Ex-Girlfriend, Constanze Zimmer for birolle i UnREAL og Jeffrey Tambor for rollen i Transparent.

John Oliver kunne glede seg over å vinne prisen for beste Talkshow i kamp mot blant annet Graham Norton, Jon Stewart og Jimmy Kimmel.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse
X
X
X