Annonse

The Blacklist får en fjerde sesong, mens hovedrolleinnehaver Daniel Wu avslørte at Into The Badlands også får ny sesong.

At de to seriene fornyes kommer ikke som noen overraskelse. The Blacklist skal ha blitt fornyet for en stund tilbake, i følge serieskaper Jon Bokenkamp. Dermed har NBC fornyet fire serier da Blindspot, Chicago P.D. og Chicago Fire tidligere er fornyet.

Hos AMC har nykommer Into The Badlands gjort det såpass bra at det blir nok en sesong, i følge seriens stjerne Daniel Wu. Et lite forbehold her om at AMC ikke selv har offentliggjort denne nyheten og at Wus statusoppdatering på facebook, hvor han avslørte det, senere er blitt fjernet. Men med tanke på seertallene vil det overraske om det ikke blir nok en sesong.

The Blacklist ser dere her hjemme på Viaplay, mens Into The Badlands går på C More og TV2 Sumo.

Du kan lese førsteinntrykk av Into The Badlands her.

Annonse
Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer