Kampsportserien satt til en dystropisk fremtid leverte varene og samlet 6.4 millioner seere på AMC.

Det sendte serien inn på topp 3 over mest sette premierer i høstsesongen. De to andre er henholdsvis Supergirl og Blindspot. Den fikk god hjelp av seermagneten The Walking Dead, som ble sendt rett før på samme kanal.

Med det har AMC truffet godt med sine nye serier for året, hvor både Better Call Saul og Fear The Walking Dead ble populære innslag som begge ble fornyet.

Her hjemme er Into The Badlands tilgjengelig på C More og TV2 Sumo (krever oppgradert abonnement). Vi oppjusterer statusen til «Fornyes trolig» i vår serieprognose. Den store testen blir om den holder på seerne når episode 2 kommer. Vi kan nok trygt vente oss en sesong 2 om dette fortsetter.

Du kan lese vårt førsteinntrykk her.

Annonse

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer