Netflix steppet inn og reddet Longmire etter at den ble kansellert av A&E. Dessverre dukker den ikke opp på norske Netflix med det første.

Kritikerne var generelt sett veldig positive til serien, men med overvekt av eldre seere ble den veid og funnet for lett av TV-selskapet A&E, som foretrekker serier rettet mot det mer annonsevennlige og yngre publikum. Hos Netflix vil den tilføre strømmetjenestens bibliotek litt sårt tiltrengt western-tillegg. En god handel dette her, da dette er en alt for god serie til å bli økset såpass tidlig.

Det som er synd er at serien ikke kommer på norske Netflix, så her må man bruke triksene i boken for å skru over på amerikansk når den har premiere. Eventuelt vente og se om den dukker opp andre steder. Vox hadde rettighetene til de tidligere sesongene, det er uvisst om noen har senderettighetene til seriens fjerde sesong.

10. september premierer serien på Netflix, men da kun på Netflix for abonnenter i USA, Canada og New Zealand. Robert taylor, Katee Sackhoff, Lou Diamond Philips og Cassidy Freeman vender alle tilbake i en sesong på totalt 10 episoder.

Jeg er har fortsatt halvannen sesong igjen for å ta igjen handlingen i denne serien. På sitt beste er dette en fenomenal godbit. Episode 5 fra første sesong har, mye takket være Awolnations mektige Sail-låt, en av de beste sekvensene jeg har sett i en TV-serie de siste årene.

En stemningsfull og smått intens trailere for sesong 4 kom for et par dager siden, den kan du se øverst i artikkelen.

Den moderne westernserien kjører et tydelig hevntema i kommende sesong.

Annonse

Her er et lite klipp fra sesongen, traileren ser du øverst i artikkelen:

Anmeldelse: Sesong 1
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer