Annonse

Det var ikke lenge Netflix fikk leke alene som ny aktør i TV-markedet, for Amazon har flekset muskler og fikk med Transparents nylige Golden Globes-seier vist at de er til å regne med fremover. Det er for øvrig en serie du kan se på Viaplay. Serien endte også opp på flere topp 10-lister til tv-kritikerne, som vår egen Steffen.

Nå kommer nyheten om at de har inngått en avtale med Woody Allen. Det er ikke noe navn på serien enda, men Allen skal skrive manus og regissere serien som skal ha halvtimes-episoder. Hvor mange episoder det er snakk om er ikke nevnt.

Lite er kjent om serieprosjektet, annet enn at serien er planlagt å premiere i 2016. Woody Allen er selv usikker på hva vi egentlig vil få se. «Jeg aner ikke hvordan jeg ble involvert. Jeg har ingen ideer og er ikke sikker på hvor jeg skal begynne»

Oscar-vinner Woody Allen har skapt kvalitetsunderholdning i over 50 år. Hans sære form for humor har gitt han en høy stjerne blant filmelskere, med filmer som Annie Hall, Manhattan, Blue Jasmine og Midnight In Paris som noen av de mer kjente av hans over 40-filmer.

De siste tiårene har det ulmet endel rundt mester-regissøren, med løse anklager og rykter om overgrep mot sin adoptivdatter Dylan Farrow. Det har ikke skremt Amazon vekk fra å sikre seg det som regnes som en av ettekrigstidens dyktigste regissører.

Annonse

Amazon har fra før serier som Mozart In The Jungle, Alpha House og Betas ved siden av Golden Globes-vinner Transparent av komi eller dramaseriene. Serier på vei inkluderer BoschHand of God og Steven Soderbergh-produserte Red Oakes.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer