Den ferske romvesen-komedien The Neighbors får overraskende full sesong. Det samme gjør Scandal som er inne i sin andre sesong.

Tidligere denne måneden bestilte ABC ytterligere 3 episoder av romvesen-komedien The Neighbors. Komedien fra Cars-manusforfatter Dan Fogelmann opplevde at ratingen tok seg litt opp forrige uke, men dette har ikke vært en umiddelbar suksess for nettverket og kritikere har stort sett vært lunkne. Serien har nå fått såkalt «back 9 order» og er opp i totalt 22 episoder.

Dramaserien Scandal fra serieskaper Shonda Rhimes og med Kerry Washington i hovedrollen, hadde premiere i vår og nå er inne i sin andre sesong. Denne har også fått «back 9 order». Fornyelsen var i utgangspunktet på 13 episoder, men det var forventet at den ville bli utvidet til full sesong etter at den har vist solide ratingtall.

ABC har ikke tatt noen beslutning vedrørende de nye serien Last Resort og 666 Park Avenue som så langt har fått ordre på 2 ekstra episoder. Skjebnen til Nashville er også uklar.

Les også: Last Resort og Nashville til TV3!

Annonse

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer