Last Resort, 666 Park Avenue, The Neighbors og The Mindy Project får flere episoder

Tre av ABC sine nye serier har fått ekstra episoder, mens Fox-hiten The Mindy Project nå får enda lenger sesong.

ABC har gitt to av sine nye drama-serier, Last Resort og 666 Park Avenue, ordre på to ekstra episoder utover de 13 som allerede er under produksjon. Selv om dette ikke er å regne for fulle sesonger (vanligvis 22 episoder), så er det et godt signal om at nettverket ønsker å gi seriene bedre tid på å etablere og utvikle seg.

Annonse

Les også: Førsteinntrykk Last Resort – actionfylt moro

Både Last Resort og 666 Park Avenue har levert dårligere enn forventet med henholdsvis 2.2 og 2.1 demorating blant målgruppen 18-49 år målt blant de som ser sendingen direkte + samme dag. Serien gjør det derimot svært godt på opptak. Legger man til disse tallene så er demoratingen respektable 3.2 blant 18-49 år.

Forrige uke fikk dessuten ABC-komedien The Neighbors ordre på tre ekstra episoder.

Fox-komedien The Mindy Project er allerede plukket opp til full sesongen. Nå blir sesongen enda lenger! Serien har fått ordre på ytterligere to episoder, noe som gjør at sesongen ender på totalt 24 episoder.

 

 

Om forfatter

Mona Habbestad
Mona Habbestad
Mona har vært med fra starten av og er selverklært SerieFreak med bred og variert smak, lar seg underholde av så vel lettbente såpeserier som tung drama.
Annonse

Premierenyheter
Se hva som kommer

Anmeldelser
Kritikernes dom