Last Resort og Nashville til TV3!

Del nyheten

De to nye ABC-seriene Last Resort og Nashville får begge oppstart på TV3 før jul.

Når nettene blir lange og kulda setter inn, så er det godt å vite at man kan glede seg til kveldskos i sofaen med gode, nye serier i tv-ruta. TV3 har sikret seg to av sesongens mest omtalte nye serier, nemlig Last Resort og Nashville.


15.november kl 22.30 har TV3 premiere på Last Resort.

Dypt under havets overflate mottardenamerikanske missilubåten Colorado en plutselig og uventet ordre om å avfyre atomvåpen mot Pakistan. Kaptein Marcus Chaplin (Andre Braugher) krever å få bekreftet ordren. Da får han uten videre sparken av Det hvite hus.

Når hans nestkommanderende Sam Kendal (Robert Scott Speedmann) står overfor den samme problemstillingen, og også han nekter å avfyre våpen, skjer det utenkelige: Ubåten blir selv angrepet og mannskapet erklært fiender av av sitt eget land – USA.

Chaplin og Kendal flykter med ubåten og dens mannskap til en eksotisk øy, der de prøver å starte et nytt liv. Men i det tropiske paradiset er det paranoiaen som regjerer. Hvem er venner og hvem er fiender? Hva gjør du når ditt eget land jakter på deg? Og hvordan beviser du din uskyld i en verden full av masseødeleggelsesvåpen som bare venter på å fyres av?

Beskrivelse hentet fra TV3s pressesider.

Les også: Førsteinntrykk Last Resort – actionfylt moro!

Last Resort har stort sett fått god mottagelse blant kritikere i USA. Serien har et vanskelig sendedag- og tidspunkt med stor konkurranse fra serier som The Big Bang Theory, Two and A Half Men, The Voice, X Factor og Vampire Diaries.

Serien har fått ordre på to ekstra episoder, og ligger foreløpig ikke spesielt godt an i forhold til fornyelse om vi skal dømme ut fra seertall og demo-rating.


4.desember – premiere på Nashville på TV3

I Nashville møter vi Rayna Jaymes (Connie Britton, Friday Night Lights, American Horror Story) som en levende country-legende. Hun har vært den mestselgende country-artisten i flere tiår og har mer eller mindre bygget opp plateselskapet hun tilhører. Men karrieren begynner å halte og billett- og CD-salg svikter når nye, freshe krefter begynner å gjøre seg gjeldende.

Juliette Barnes (Hayden Panettiere, Heroes) er ung, sexy og mer pop-orientert enn Rayna og fenger et yngre publikum. De deler plateselskap og blir også bedt om å dele spotlighten, noe som ingen av dem er spesielt interessert i.

Rayna kommer fra en rik familie og har et anstrengt forhold til faren Lamar Wyatt (Powers Boothe) som er en av de mest innflytelselsrike forretningsmennene i Nashville. Han klarer å lokke Rayna sin ektemann Teddy (Eric Close), som den siste tiden har lekt husfar, til å stille som borgermesterkandidat. Rayna liker det ikke, hovedsakelig fordi hun frykter faren har skjulte motiver og i tillegg er motkandidaten en gammel venn som hun allerede har lovet å støtte.

Vi møter også plateselskapet, produsenter, bandmedlemmer og ikke minst unge, lovende musikere og låtskrivere som i sin tur kan vise seg å bli verdifulle støttespillere eller ytterligere konkurrenter på sikt.

Les også: Førsteinntrykk Nashville – litt country, mye drama!

Nashville har så vidt startet i USA, men også denne serien har fått god mottagelse blant kritkere. Seertall og demorating er foreløpig bedre enn for Last Resort, så holder dette seg fremover så er sjansen for fornyelse 50/50 eller bedre.

Annonse